Uniospharma Koenzym Q10 30mg+rutin—60 tablet

Koenzym Q10 je přírodní látka důležitá pro pravidelnou činnost srdečního svalu. Zlepšuje fyzickou a psychickou kondici, je nezbytná pro udržení zdravých dásní a zubů. Rutin patří mezi antioxidanty a působí především na cévní stěnu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594037310864 | Zbozi: 18110330

Popis produktu

Koenzym 010 je přírodní látka důležitá pro pravidelnou činnost srdečního svalu. Zlepšuje fyzickou a psychickou kondici, je nezbytná pro udržení zdravých dásní a zubů. Rutin patří mezi antioxidanty a působí především na cévní stěnu.

Účinné látky

Koenzym A10
Rutin

Užití

Koenzym 010 zajišťuje celkovou regeneraci tělesných tkání, příznivě působí na činnost srdce, vitalitu a zdravé dásně. Koenzymu 10 je vhodný pro sportovce, diabetiky a celkově pro starší lidi.
Rutin patří mezi silné antioxidanty a působí především na cévní stěnu. Pomáhá zabraňovat oxidaci vitamínu C. Zdrojem rutinu je pohanka. Rutin se extrahuje ze zelené natě pohanky, kde se této látky vyskytuje největší množství. Rutin či rutosid, je rostlinný glykosid. K jeho objevení došlo při zkoumání účinků vitamínu C.

Dávkování

1- 2 kapsle za den.
Nevhodné pro děti do 3 let.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Není náhrada pestré stravy.
Ukládejte mimo dosah dětí.

Složení

Nosič: maltodextrin, želatinová kapsle, koenzym A10, rutin, nosič: stearan hořečnatý.
Údaje o firmě
Společnost Unios Pharma s.r.o. působí v oboru potravinových doplňků již více než 25let.
Za tuto dobu uvedla na trh desítky velice kvalitních přípravků a jejich počet neustále narůstá. Široký sortiment zahrnuje vitamíny, minerály, rostlinné extrakty, jedlé a kosmetické oleje, ale i ultrazvukové gely. Obliba a důvěra zákazníků v tyto přípravky je pro firmu velice důležitá a nejen z tohoto důvodu je neustále zvyšován přísný dohled na kvalitu použitých surovin a na výrobu samotnou.
Výroba a balení probíhají podle schválených evropských norem. Je uplatňován vnitřní systém jakosti a kontroly kritických bodů HACCP. Složení a účinky každého přípravku jsou konzultovány s příslušnými odborníky, aby odpovídaly požadavkům na zdravou výživu naší populace.
Firma též získala certifikaci na výrobu přípravků v BIO kvalitě. přijatelné ceny.
Veškeré produkty najdete ve vybraných lékárnách, v prodejnách se zdravou výživou, u internetových prodejců nebo si je lze snadno objednat na www.uniospharma.cz .

Příbalový léták