Ubrousky na hemeroidy—100 ks

Vlhčené ubrousky na hemoroidy s aloe vera a vilínem virginským poskytují snadnou a pohodlnou hygienu při potížích s hemoroidy ať jste kdekoliv.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3838957520664 | Zbozi: 18118032

Popis produktu

Vlhčené ubrousky na hemoroidy s aloe vera a vilínem virginským poskytují snadnou a pohodlnou hygienu při potížích s hemoroidy ať jste kdekoliv.

Užití

Utěrky pro hygienu při hemoroidech jsou určeny k úplné anální hygieně po použití toaletního papíru jako doplněk lékařské péče. Utěrky desinfikují, chladí a osvěžují.
Výrobek je klinicky testován.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

LEK d.d. je světu otevřená slovinská farmaceutická společnost s více než 50 letou tradicí, která patří mezi 15 největších farmaceutických společností působících v ČR.
Kromě ČR má svoje zastoupení v 18 zemích světa, včetně USA. Její produkty (substance a finální léčiva) se obchodují ve 100 zemích světa.
Při všech aktivitách firmy je kladen důraz na kvalitu nabídky, kvalitu výrobků i služeb, kvalitu životního prostředí a kvalitu zdraví.
Vývojová a výrobní činnost společnosti se zaměřuje především na humánní léčiva, dále na diagnostika, veterinární přípravky, kosmetiku a zdravotnické prostředky.
České republice firma LEK působí již dvě desetiletí. Obchodní činnost se významně zintezivněla a zkvalitnila v roce 1991, kdy bylo v Praze zřízeno vlastní zastoupení LEK d.d. a obchodní společnost LEK PHARMA, s.r.o. zajišťující dovoz a prodej velmi kvalitních léčiv, kosmetiky a veterinárních přípravků.
Systém kontroly kvality společnosti LEK plně odpovídá těmto mezinárodním standardům farmaceutického průmyslu: GMP (Good Manufacturing Practice), GLP (Good Laboratory
Practice) a GCP (Good Clinical Practice). Systém je certifikován podle ISO 9001 standardu u BSI (British Standard Institution) a u SIO (Slovenie Institute of Ouality and
Metodology) a podle standardu ISO 9004. Jeho parametry byly potvrzeny a dále jsou pravidelně auditovány těmito organizacemi: FDA (Food and Drug Administration) - USA,
MCA (Medical Control Agency) - UK, BGA (Bundesgesundheitsamt) - Germany, TGA (Therapeutic Goods Agency) - Australia a PIC (Pharmaceutical Inspestion Convention).

Příbalový léták