Ubrousky hygienické vlhčené Attends—80 ks

Vlhčené čistící ubrousky jsou speciálně určeny pro očistu intimních partií. Jsou velice jemné, přitom však pevné, vyrobené z netkaného textilu. pH 4,0-5,0. 80ks v zásobníku. Praktické uzavírání zabraňující vysychání ubrousků.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7332152202876 | Zbozi: 18128520

Popis produktu

Vlhčené čistící ubrousky jsou speciálně určeny pro očistu intimních partií. Jsou velice jemné, přitom však pevné, vyrobené z netkaného textilu. pH 4,0-5,0. 80ks v zásobníku.
Praktické uzavírání zabraňující vysychání ubrousků.

Užití

chrání před vnějšími vlivy a pomáhá odstranit odpadní produkty a přebytečné tekutiny.
Být inkontinentní znamená další negativní vliv na pokožku a je nutná zvláštní péče při hygieně. Čistící vlhčené ubrousky pro očistu intimních partií o rozměru 20 x 18 cm jsou jemné, ale pevné a umožňují očištění citlivé pokožky. Obsahují glycerin a aloe vera pro zachování elastičnosti pokožky. Praktické uzavírání zabraňující vysychání ubrousků.

Dávkování

Používejte přímo ze zásobníku. Nepoužívejte vodu.

Poznámka

Jako doplněk Attends nabízí celou řadu vysoce kvalitních produktů v péči o pokožku.
Tyto výrobky jsou speciálně navrženy tak, aby poskytovaly dva stupně péče a ochrany pro citlivou pokožku: očistu a péči. Produkty určené pro očistu umožňují jemné očištění, produkty pro péči pak optimální ochranu. Pro ucelení sortimentu Attends také nabízí i další produkty, jako jsou jednorázové žínky a suché ubrousky. Kosmetické přípravky
Attends jsou rozděleny do dvou řad: pro očistu pokožky a péči o pokožku. Produkty, které patří k „očistě“ jsou označeny modře, zatímco produkty patřící k „péči“ jsou označeny růžově. V řadě pro očistu pokožky najdete čistící pěnu, vlhčené ubrousky, mycí emulzi a další pomůcky jako jednorázové mycí Žínky a suché ubrousky. Po očištění je nutné pokožku plně chránit, k tomu máte k dispozici tělové mléko, hydro gel a ochranný krém. Kosmetiku najdete v praktických obalech v několika velikostech. Attends
Vám poskytuje profesionální péči o pokožku, bez ohledu zda žijete doma nebo v zařízení.

Složení

Alantoin, Výtažky z listů Aloe Vera, Glycerin
Údaje o firmě
Wwww.attends.cz

Příbalový léták