Tulsi Bazalka posvátná - s citronelou—20x1,5 g

Tulsi s citronelou. Tulsi (bazalka posvátná) označována jako královna bylin. Doplněk stravy. 30 g - 20 nálevových sáčků á 1,5 g.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3239192 | Zbozi: 18113815

Popis produktu

Tulsi s citronelou. Tulsi (bazalka posvátná) označována jako královna bylin. Doplněk stravy. 30 g - 20 nálevových sáčků á 1,5 g.

Užití

Tulsi má bohatou, sladkou chuť a spojením s citronelou a přírodním citronovým aroma vzniká nálev s vynikající chutí a vůní. Tulsi patří mezi antioxidanty a adaptogeny, podporuje přirozený imunitní systém. Přispívá k udržení vitality, podporuje normální funkce dýchacího systému a vykašlávání. Přispívá také ke zvládání stresu.

Dávkování

1 nálevový sáček přelít 200 ml vroucí vody, louhovat 5 — 10 min. Denně je možno pít 3 — 5 šálků.

Fakta

Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Neslouží jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladovat v suchu při 5 — 25 *C.

Složení

Bazalka posvátná nať, citronela 38 %, bazalka pravá nať, citronové aroma. Jeden nálevový sáček obsahuje 0,6 g bazalky posvátné.
Údaje o firmě
Firma Dr. Popov je přední český výrobce bylinných čajů a mastí, kosmetiky a potravních doplňků. Navazuje na dlouholetou rodinnou bylinářskou tradici Firma Dr. Popov nabízí od r. 1993 širokou paletu produktů, převážně bylinných čajů a mastí. V sortimentu výrobků nechybí ani kosmetika, potravní doplňky, bylinná mýdla a éterické oleje.
Cílem firmy Dr. Popov s.r.o. není pouze prodej výrobku cílovému zákazníkovi, ale i doporučení optimálního komplexního řešení daného problému.

Příbalový léták