Trudi hydrat.zklidňující krém s propolisem—100 ml

Zklidňující hydratační krém je nepostradatelný při prevenci povětrnostních vlivů jako jsou vítr, slunce nebo chlad. Dětský zklidňující hydratační krém s propolisem obsahuje velké množství zklidňujících i čistících látek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3348399 | Zbozi: 18119998

Popis produktu

Zklidňující hydratační krém je nepostradatelný při prevenci povětrnostních vlivů jako jsou vítr, slunce nebo chlad. Dětský zklidňující hydratační krém s propolisem obsahuje velké množství zklidňujících i čistících látek.

Užití

Zklidňující hydratační krém je nepostradatelný při prevenci povětrnostních vlivů jako jsou vítr, slunce nebo chlad. Tyto vlivy způsobují zarudnutí v obličeji a na rukou dítěte.
Dětský zklidňující hydratační krém s propolisem obsahuje velké množství zklidňujících i čistících látek. Přítomnost propolisu v dětském hydratačním krému je důležitá pro jeho zklidňující i čistící účinky. Je ideální použít jej pokaždé, pokud je pokožka dítěte červená nebo drsná.

Dávkování

Nanášejte na čistou pokožku těla i obličeje a jemně rozetřete. Používejte kdykoliv dle aktuální potřeby. Nechte na pokožce do úplného vstřebaní.

Fakta

Trudi Baby Care
Jemné a delikátní, s důrazem na přírodní suroviny. Med, pyl, nektar, včelí vosk i propolis jsou ověřené přírodní výtažky, jimiž jsou obohacovány výrobky nové řady Trudi péče o ditě.
Vlastnosti těchto „darů z včelího úlu“ jsou pečlivě zkoumány s cílem vytvořit produkt, který využívá většinu jejich přirozených vlastností. Díky jemnosti použitých surovin jsou tyto výrobky zvláště vhodné pro každodenní mytí i péči o ty nejmenší děti, od dětské koupele až po přebalování.
Jedinečné pečující výrobky značky Trudi pomáhají dětem, maminkám i tatínkům užívat si každodenní radosti a starosti s vědomím, že o jemnou pokožku je vždy dobře postaráno.

Složení

Agua; Ethylhexyl Cocoate; Glycerin; Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol;
Glycery| Stearate; Peg-100 Stearate;Ethylhexy| | Stearate; Cocos | Nucifera Oil;
Dimethicone; Urea; Sorbitan Stearate; Phenoxyethanol; Parfum; Polysorbate 60; Bisabolol;
Propylene © Glycol; Benzoic Acid; (Carbomer; Dehydroacetic Acid; Lactic Acid;
Ethylhexylglycerin; Propolis.

Příbalový léták