Sportovka E Eukalyptová—masážní roztok 200 ml

Masážní roztok Sportovka eukalyptová působí proti bolestivosti a únavě svalstva. Je určena pro krátkodobou masáž a automasáž k odstranění bolesti svalstva a pohybového ústrojí z přetížení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594024912323 | Zbozi: 18119180

Popis produktu

Masážní roztok Sportovka eukalyptová působí proti bolestivosti a únavě svalstva. Je určena pro krátkodobou masáž a automasáž k odstranění bolesti svalstva a pohybového ústrojí z přetížení.

Užití

SPORTOVKA TYP E eukalyptová působí proti bolestivosti a únavě svalstva. Je určena pro krátkodobou masáž a automasáž k odstranění bolesti svalstva a pohybového ústrojí z přetížení.

Fakta

SPORTOVKA je moderní masážní a regenerační prostředek určený pro krátkodobou masáž a automasáž výkonných sportovců i běžných spotřebitelů. Vyváženým obsahem etanolu, glycerinu, aromatických kompozic, funkčních látek a vody se masáží docílí optimálního stavu pokožky a zvýšené odolnosti proti mikrobiologickým vlivům.
SPORTOVKA je dokonale vyvážená jak svým vonným charakterem, tak vhodným složením a i speciální vůní, vyvolává pocit čistoty a svěžesti.
SPORTOVKA je masážní roztok používaný samostaně nebo v aplikaci s masážní emulzí EMSPOMA, kde u jednotlivých druhů zvyšuje účinek funkčních látek.

Poznámka

Firma JUTTA, spol. s r. 0., získala právo výroby a prodeje výrobků EMSPOMA a
SPORTOVKA v červenci 1997.Za tuto poměrně krátkou dobu dokázala zmodernizovat výrobu, zvýšit obrat o 100 % (oproti poslednímu vlastníkovi - firmě Techniasport, a. s.) a zatraktivnit vzhled obalů a etiket. Masážní prostředky, které JUTTA vyrábí, mají své výhradní místo na domácím trhu. Z jeho průzkumů víme, že zůstaly v povědomí zákazníků, a to jak konečného maloobchodního spotřebitele, tak sportovních klubů či rehabilitačních zařízení. Firma JUTTA dlouhodobě spolupracuje se zahraničními partnery - v současnosti vyváží své produkty do Slovenské republiky, Německa, Slovinska,
Chorvatska, Bosny, Hercegoviny a Maďarské republiky. O dobré kvalitě našich produktů v mezinárodním měřítku svědčí fakt, že masážní prostředky se zúčastnily všech olympijských her, mistrovství světa a Evropy.
Údaje o firmě www.jutta.cz

Příbalový léták