Solingen S500 Pilník na zrohovatělou kůži

Nástroj na pedikúru: pilník pro ošetření zrohovatělé kůže na chodidlech i pro pro ošetření nehtů na nohou. Značka Solingen je zárukou kvality nástroje.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4011215007957 | Zbozi: 18104246

Popis produktu

Nástroj na pedikúru: pilník pro ošetření zrohovatělé kůže na chodidlech i pro pro ošetření nehtů na nohou. Značka Solingen je zárukou kvality nástroje.

Užití

Nástroj na pedikůru - ošetření plosky nohou, paty, nehtů - začistění pro zastřižení nehtů, odstranění zhrohovatělé kůže.

Dávkování

Dle potřeby.

Příznaky

Zrohovatělá kůže.

Prevence

Pravidelná údržba.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Nástroj k provádění pedikúry, odstranění zrohovatělé kůže na chodidlech,patách, ošetření nehtů na nohou, doporučuje se pravidelná péče o nohy.
Očista nástrojů Solingen: * Dekontaminace - mechanická očista: Biologické nečistoty se odstraní tamponem nebo kartáčkem pod tekoucí vodou. Poté použijeme chemickou desinfekci ponořením, příp. vystříkáním nástroje k tomu určeným desinfekčním přípravkem. POZOR! V případě potřísnění krví nedostatečné! Nutno použít sterilizaci. Po mokré mechanické očistě je naprosto nezbytné nástroj důkladně osušit, klouby a spoje dosušit horkým vzduchem (např. fénem na vlasy) a následně nástroj ošetřit jemným lubrikačním olejem nebo grafitovým sprejem WD40, který vytlačuje vlhkost i z nepřístupných částí nástroje a tím značně prodlužuje jeho životnost a zamezuje reznutí. * Desinfekce - ničení choroboplodných mikroorganismů: Chemickou cestou zčásti zničí a zčásti zabraňuje v dalším růstu bakteriím. Desinfekcí však nikdy nedosáhneme jejich dokonalé nepřítomnosti. Nikdy nenahradí sterilizaci. Neničí vir HIV. Chemická desinfekce se provádí ponořením příp. vystříkáním nástroje pouze k tomu určeným desinfekčním přípravkem (např. Sekusept Forte, Sekusept Plus, Insidur, atd). Roztok připravíme přesně podle návodu výrobce a na dobu jím určenou.
POZOR! Pro delší životnost výrobku je důležité ihned po vyjmutí z desinfekční lázně nástroje osušit tamponem nebo jemným hadříkem. Nikdy je nenecháváme samovolně oschnout (na nástroji se objeví neodstranitelné fleky). Klouby a spoje dosušit horkým vzduchem (např. fénem na vlasy) a následně nástroj ošetřit ve spoji jemným lubrikačním olejem nebo grafitovým sprejem WD40, který vytlačuje vlhkost i z nepřístupných částí nástroje a tím značně prodlužuje jeho životnost a zamezuje reznutí.

Poznámka

Společnost DuKaS byla založena v roce 1991 a je 100% česká společnost. Prodáváme špičkové výrobky renomovaných značek. Mezi ně patří nářadí pro manikuru a pedikuru ze Solingenu, odkud je přímo dovážíme. Společnost DuKaS má nejkomplexnější portfolio výrobků ze Solingenu v České Republice.
Jméno německého města Solingen je v oblasti nožířského zboží přímo zaklínací formulkou a výrobci padělků a nekvalitního zboží to dobře vědí. Mnoho z nich se proto snaží zákazníka zmást. Pod dojmem vysoce kvalitního produktu mu chtějí prodat laciný zmetek. Informovaný zákazník by se ovšem neměl nechat nachytat. Samotné město
Solingen není výrobcem ničeho. Nachází se v něm však spousta firem, které se výrobou nožířského náčiní zabývají. Produkty, které pocházejí alespoň ze 60% z tohoto města, má výrobce právo označit názvem města, který německá vláda chrání coby ochrannou známku. Na výrobku ovšem nesmí nikdy chybět ani jméno konkrétního výrobce, k němuž bývá navíc často připojen i firemní emblém. Pouze takto označené zboží pochází skutečně ze Solingenu.
Údaje o firmě
Wwww.dukas.cz www.manikury-solingen.cz

Příbalový léták