Skinsept F dezinfekce rukou a kůže—350 ml

Vysoce účinný bezbarvý dezinfekční prostředek určený k dezinfekci operačního pole a pokožky před injekcemi, punkcemi apod. Neobsahuje jód. Neředí se.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4028163020662 | Zbozi: 18107801

Popis produktu

Vysoce účinný bezbarvý dezinfekční prostředek určený k dezinfekci operačního pole a pokožky před injekcemi, punkcemi apod. Neobsahuje jód. Neředí se.

Účinné látky

Směs alkoholů

Užití

Určený k dezinfekci operačního pole a pokožky před injekcemi, punkcemi apod.
Neobsahuje jód, vhodný pro osoby alergické na jodové preparáty.
Výhody pro uživatele: - účinnost proti bakteriím včetně MRSA - účinnost proti kvasinkám a proti rotavirům. - krátká doba působení - dobrý remanentní účinek - dobrá kožní snášenlivost i při trvalém použití - bezpečná dezinfekce rukou a kůže i v rizikových oblastech - vhodný u pacientů s alergií na jód.
Oblast použití: - ve všech typech zdravotnických zařízeních - v penzionech seniorů, domovech důchodců, ústavech sociální péče.
Účinnost: ABTMV.

Dávkování

Doba expozice: 1 min. před operacemi, před injekcemi do zaschnutí. Neředí se.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Před všemi zákroky: - na kůži s vysokým výskytem mazových žlaz nanést roztok a nechat zasychat minimálně 10 minut - na kůži s nízkým výskytem mazových žláz nanést roztok a nechat zasychat minimálně 1 minutu.

Složení

Směs alkoholů.
Obsah účinných látek ve 100 g přípravku Skinsept F: 70 g 2-propanol, 0,5 g chlorhexidinbis (D-glukonát), 1,5 g 30%-ní roztok peroxidu vodíku.
Údaje o firmě
Jsme mezinárodní společnost, která nabízí tzv. full service, tj. zajištění veškerých požadavů souvisejících s čištěním a hygienou.
V roce 1991 došlo ke spojení evropského koncernu Henkel a americké firmy Ecolab, předních světových dodavatelů sanitačních systémů pro profesionální uživatele. V roce 1992 zahájila společnost Henkel-Ecolab svoji aktivní činnost v České republice. V roce 2001 se stává výhradním vlastníkem původního joint-venture firma Ecolab. V současné době působí Ecolab téměř v 70 zemích světa a zaměstnává asi 20 tisíc pracovníků.
V České republice nabízí firma Ecolab Hygiene s.r.o. komplexní sanitační programy pro profesionální uživatele, individálně přizpůsobené požadavkům a potřebám jednotlivých provozů v nejrůznějších oblastech.
Vysoké nároky na hygienickou čistotu v nemocnicích i jiných a zdaleka nejenom ve zdravotnických zařízeních zajišťují dezinfekční a čistící prostředky portfolia divize Health
Care. Naše nabídka zahrnuje přípravky pro dezinfekci ploch, nástrojů, rukou a pokožky, doplněné mycími a ošetřujícími prostředky, dávkovači a dalšími pomůckami. Nejde jen o prodej chemie, komplexní programy obsahují poradenský servis s velkým důrazem na kvalitu, bezpečnost a ekologii a zohlednění snahy partnerů o minimalizaci nákladů. V rámci pravidelných návštěv u zákazníků, jejichž součástí je kontrola pracovních postupů vzhledem ke kvalitě provedení a bezpečnosti práce, školení personálu a sestavení hygienických plánů šitých na míru, nabízíme také pravidelný elektronický informační servis na základě nových vědeckých poznatků v oboru.
WWW.ECOLABCZ.CZ
WWW.ECOLAB.COM

Příbalový léták