Septoderm Gel—50 ml

Gelový alkoholový dezinfekční přípravek určený k hygienické dezinfekci rukou. Vhodný pro oblasti se sníženým hygienickým standardem.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 8594005392373 | Zbozi: 18119481

Popis produktu

Gelový alkoholový dezinfekční přípravek určený k hygienické dezinfekci rukou. Vhodný pro oblasti se sníženým hygienickým standardem.

Užití

Na důkladně osušené ruce (předem umyté mýdlem) naneseme 3-5 ml gelu, dobře rozetřeme a necháme zaschnout. Gel na pokožce rukou vytváří jemnou časově omezenou ochrannou vrstvu proti účinku bakterií a virů. Může se aplikovat i na neumyté ruce.

Dávkování

3-5ml.

Vedlejší příznaky

U osob citlivých na etanol, isopropanol může vyvolat alergickou reakci. Nepoužívat na sliznice, do otevřených ran, do očí a v jejich blízkosti.

Fakta

Alkoholový gelový přípravek je vhodný pro hygienickou dezinfekci rukou, hlavně v oblastech se sníženým hygienickým standartem (práce v terénu, bez možnosti omytí rukou, cestování - autobus, vlak, země tropického a subtropického pásma, ...)
Dlouhodobý dezinfekční účinek. Ruce osvěžuje a po odpaření alkoholových látek má pokožka rukou přirozenou čistou vůni. Bez parfemace. Účinné látky: Etanol - 45% m., 2-propanol 30% hm. spektrum účinosti: baktericidní, virucidní (HIV, HBV, HCV, rota, adeno), tuberkulocidní (M. tuberkuosis, M. avium) doba působení: do zaschnutí. Aplikace: na suché ruce naneseme 3 až 5 ml gelu, důkladně rozetřeme a necháme zaschnout. Při styku s vodou lepí. Voda snižuje účinnost výrobku. Skladovat v uzavřených nádobách mimo dosahu ohně a tepelných zdrojů.
Skladovací teplota -25 "C do +25 *C. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.

Příbalový léták