Selzink Plus—50 tablet

Selzink Plus je přípravek s vysokým obsahem zinku, selenu, vitaminů C a E a je zdrojem betakarotenu. Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu.

Cena vč. DPH
156 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks


PDK: 8595026436015 | Zbozi: 18101801

Popis produktu

Selzink Plus je přípravek s vysokým obsahem zinku, selenu, vitaminů C a E a je zdrojem betakarotenu. Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu.

Účinné látky

Vitamin C
Zinek
Selen

Užití

Selzink Plus pomáhá při poruchách imunity, je vhodný pro osoby při zvýšené zátěži organizmu, pro osoby s problematickou pletí, lámavými nehty nebo poškozenými vlasy.
Selen - podporuje správnou funkci imunitního systému, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, prospívá zdravým vlasům a nehtům, podporuje normální funkci štítné žlázy, prospívá správné spermatogenezi. Zinek - podporuje správnou funkci imunitního systému, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, prospívá zdravým vlasům a nehtům, napomáhá optimálnímu stavu pokožky a kostí, pomáhá udržet normální hladinu testosteronu v krvi a přispívá k normální plodnosti a reprodukci.
Vitamin E - přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamin C - přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá k optimální tvorbě kolagenu důležitého pro normální funkci kostí, chrupavek a zubů, přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.
Beta-karoten - přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Dávkování

1 tableta 1x denně.

Fakta

Je velmi vhodný k doplnění výživy všech osob starších 15 let, včetně těhotných a kojících žen. Je doporučován zejména při zvýšené psychické a fyzické zátěži. Je rovněž doporučován ke zvýšení obranyschopnosti organismu proti infekci. Nedostatek zinku může ve spojení s dalšími faktory způsobovat vypadávání vlasů, lámavost nehtů, kožní problémy a únavu. Selzink Plus přispívá k rychlejšímu zotavení tím, že pomáhá organismu překlenout období zvýšených nutričních nároků. Po konzultaci s lékařem mohou přípravek Selzink Plus užívat těhotné a kojící ženy. V rámci lékařem stanovené diety je přípravek vhodný i pro diabetiky.

Poznámka

Nevhodné pro osoby s nesnášenlivostí laktosy. Určeno pro výživu osob starších 15 let.
Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Složení

Kyselina askorbová, tokoferol acetát, dihydrát mléčnanu zinečnatého, beta karoten, pentahydrát seleničitanu sodného, nosič (E460, E464, E470b, polyethylenglykol), laktosa, barvivo (E171, E172).

Příbalový léták