Sebamed Šampon pro barvené vlasy—200 ml

Šampón na barvené, oslabené vlasy a pro citlivou pokožku hlavy. Jemné ošetření – intenzivní péče. Dodává vlasům lesk a oslnivost. Zklidňuje citlivou pokožku hlavy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4103040908414 | Zbozi: 18117925

Popis produktu

Sampón na barvené, oslabené vlasy a pro citlivou pokožku hlavy. Jemné ošetření — intenzivní péče. Dodává vlasům lesk a oslnivost. Zklidňuje citlivou pokožku hlavy.

Užití

Účinnost šampónu SEBAMED na barvené vlasy je založena na jemném ošetření glykosidy a aktivně intenzivní péči ingrediencí SEBAMED HYDRO-BALANCING
COMPLEX — obsahující přírodní derivát škrobu v kombinaci s mikro-proteiny pšenice k vyrovnání suchosti pokožky hlavy. Krystaly lipidů a UV filtr tvoří ultra jemný ochranný film na vlasech a zajistí tak dlouhotrvající barevný lesk. * Jemné ošetření — intenzivní péče. * Dává lesk a oslnivost. * Zklidňuje citlivou pokožku hlavy. * Neobsahuje silikonové oleje.

Dávkování

Denně 2 minuty vašeho času.
Sampón SEBAMED je pro každodenní péči. Pro maximální efekt aktivních ingrediencí byste měli nechat šampón 2 minuty působit a po té opláchnout vodou.
Pravidelné používání šampónu na barvené vlasy v průběhu několika týdnů vede k viditelným výsledkům: Pokožka hlavy je zdravější, protože kyselý plášť vede ke zlepšení bariérové funkce. Správná ochrana vlasů zaručuje vysoký lesk.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Díky téměř 100% biologickým odbouratelným tenzidům je šampón šetrný k životnímu prostředí. Testováno OECD 301E.
Údaje o firmě www.markdistri.cz, info©markdistri.cz, www.sebamed.com

Příbalový léták