Scholl VelvetSmooth El.Pilník na chodila—do vody

Scholl ExpertCare elektrický pilník na chodidla s extra drsnou rotační hlavicí. Obsah balení: 1× Elektrický pilník na chodidla; 1× Extra drsná rotační hlavice; 4× AA baterie. Hebká a krásná chodidla bez námahy. Viditelné výsledky po jednom použití.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2939560 | Zbozi: 18106333

Popis produktu

Scholl ExpertCare elektrický pilník na chodidla s extra drsnou rotační hlavicí. Obsah balení: 1x Elektrický pilník na chodidla; 1x Extra drsná rotační hlavice; 4x AA baterie.
Hebká a krásná chodidla bez námahy. Viditelné výsledky po jednom použití.

Užití

Vaše chodidla mohou vypadat výborně a jemně bez námahy. Scholl ExpertCare elektrický pilník na chodidla odstraní tvrdou kůži za pár minut a vaše chodidla budou vypadat tak krásně, že je budete chtít ihned předvést. - Díky rotační hlavici odstraňuje rychle a bezbolestně nežádoucí tvrdou a odumřelou kůži na patách. - Ergonomicky tvarovaná soft-touch rukojeť. - Výměnná hlavice. - Jemný a účinný rotační pohyb. - Pohon na 4xAA baterie (součástí balení).
Obvyklé používání: 1. Před použitím odstraňte ochranný kryt z rotační hlavice. 2. Rotační hlavice musí být bezpečně založena do zařízení. Zařízení nepoužívejte, jestliže rotační hlavice není nasazena na strojku. 3. Zapněte strojek — stříbrný prstenec otočte směrem doleva a jemně přejížďejte válečkem přes tvrdou kůži. Tvrdá kůže se bude postupně odlupovat. Používejte pouze na suchou kůži. Netlačte příliš na strojek, v opačném případě se sám vypne. 4. Vypněte strojek a zkontrolujte, zda jste dosáhli kýženého výsledku. V opačném případě opakujte proceduru. Pozor: Nepoužívejte na stejném místě více než 3-4 vteřiny při jedné proceduře. Jestliže je kůže poraněná nebo bolí, přerušte proceduru. 5. Poté, co vaše chodidla budou opět hladká, můžete si oddechnout. 6. Vypněte strojek — otočte stříbrným prstencem směrem doprava. 7. Omyjte si chodidla a odstraňte zbytky suché kůže. 8. Důkladně vysušte chodidla. 9. Naneste hydratační krém a vetřete jej do svých hladkých chodidel.

Dávkování

Dle potřeby. Nepoužívejte na stejném místě po dobu delší než 3 až 4 sekundy najednou.
Hlavici je třeba vyměnit, sníží-li se její účinnost.

Kontraindikace

Pozor! Uchovávejte mimo dosah dětí. Pro použití pouze na tvrdé kůži chodidel.
Používejte pouze na suchou (ne mokrou) kůži. Zařízení nepoužívejte na jiných částech těla. Používejte pouze k určenému účelu. Nepoužívejte na stejném místě více než 3-4 vteřiny při jedné aplikaci. Ihned přestaňte používat, ucítíte-li podráždění nebo nepříjemný pocit. Nepoužívejte na popraskanou, bolavou nebo podrážděnou pokožku. Zařízení nepoužívejte ve vodě. Při používání udržujte dlouhé vlasy a oděv mimo dosah zařízení.
Není vhodné pro diabetiky a osoby se špatným krevním oběhem.

Fakta

Čištění po použití: Tento přístroj není vodotěsný, čistěte ho následujícím způsobem: 1.
Před čištěním přístroj vypněte. Sejměte rotační hlavici stiskem tlačítka vysunutí na straně přístroje a jemným odtažením rotační hlavice. Rotační hlavici umyjte pod tekoucí vodou a vyčistěte povrch. 2. Těleso přístroje otřete vlhkým hadříkem. 3. Rotační hlavici i hlavní přístroj vysušte suchým hadříkem. 4. Opět nasaďte rotační hlavici. Výměna rotační hlavice: V tomto pilníku na chodidla používejte pouze rotační hlavice značky
Scholl. Doporučujeme je vyměňovat každé 3 měsíce pro optimální efektivitu. Zkontrolujte, zda je pilník na chodila vypnutý, a postupujte podle následujících kroků: 1. Sejměte rotační hlavici stiskem tlačítka vysunutí na straně přístroje a jemným odtažením rotační hlavice. 2. Vyměňte rotační hlavici. Před použitím zkontrolujte, zda je hlavice bezpečně vložená do pilníku. Výměna baterií: Pozor: Nepoužívejte zároveň staré a nové baterie nebo standardní a alkalické baterie. Nepoužívejte dobíjecí baterie. Použité baterie je nutno řádně likvidovat a recyklovat. 1. Odšroubujte základnu přístroje proti směru hodinových ručiček. 2. Odstraňte základnu a vyjměte použité baterie. 3. Vložte 4 nové baterie AA ve směru vyznačeném na přístroji. 4. Opět nasaďte základnu a přišroubujte ji ve směru hodinových ručiček, aby bezpečně držela. Produkty se symbolem přeškrtnuté popelnice na kolečkách musí být po ukončení své životnosti recyklovány odděleně od běžného komunálního odpadu. Zařízení
NELIKVIDUJTE spolu s běžným komunálním odpadem. Váš místní prodejce domácích spotřebičů může v době vašeho nákupu náhradního produktu provozovat systém „zpětného odběru“ Pomoc a radu týkající se recyklačních míst vám také mohou poskytnout místní úřady.

Poznámka

Doporučujeme se zařízením používat pouze s náhradní hlavicí Scholl

Složení

Balení obsahuje: 1x elektrický pilník na chodidla, 1x rotační hlavice, 4x AA baterie, 1x kryt.
Údaje o firmě
Scholl a Scholl logo je ochranná známka skupiny Reckitt Benckiser.
Distributor v ČR:
Reckitt Benckiser (Czech Republic) spol. s.r.o. Vinohradská 151 130 00 Praha 3 tel:+420 227 110 111 cz(Wrb.com

Příbalový léták