Samahan bylinný nápoj—25 sáčků

Ájurvédský bylinný čaj na nachlazení, pro podporu obranyschopnosti a vitality. Samahan se skládá ze 14 různých bylinných složek, včetně koření a přísad, které jsou používány jako každodenní kuchyňský přípravek na celém světě.

Cena vč. DPH
195 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3413342 | Zbozi: 18122699

Popis produktu

Ajurvédský bylinný čaj na nachlazení, pro podporu obranyschopnosti a vitality. Samahan se skládá ze 14 různých bylinných složek, včetně koření a přísad, které jsou používány jako každodenní kuchyňský přípravek na celém světě.

Užití

Samahan je koncentrovaný, vodou ředitelný rostlinný přípravek 14-ti vybraných léčivých rostlin používaných po staletí v léčitelství. Na Sri-lance patří mezi prastaré receptury známé jako „Peyava. Přípravek se skládá z 14-ti různých bylinných složek, včetně koření a přísad, které jsou používány jako každodenní kuchyňský přípravek na celém světě.
Aktivity jednotlivých rostlin jsou zkombinovány takovým způsobem, aby měly co nejlepší účinek v širokém rozsahu působností. Některé byliny působí v synergii a některé jako biologické zesilovače a přírodní konzervační látky, které produkt stabilizují.
Protože čaj Samahan podporuje imunitu, ajurvédští lékaři doporučují jeho pravidelné pití pro udržení zdraví a prevenci vzniku onemocnění.

Dávkování

3- 5 sáčků denně. 1 sáček rozpusťte ve 100 ml horké vody.

Příbalový léták