Saloos Masážní a tělový olej Regenerační—50 ml

Špičkový přírodní masážní olej k příjemné uvolňující masáži. Vyvážená kombinace relaxačních esenciálních olejů působí příznivě při napětí, napomáhá obnově nové energie po náročném dnu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594031326847 | Zbozi: 18103340

Popis produktu

Spičkový přírodní masážní olej k příjemné uvolňující masáži. Vyvážená kombinace relaxačních esenciálních olejů působí příznivě při napětí, napomáhá obnově nové energie po náročném dnu.

Užití

Olej zároveň regeneruje, zvláčňuje pokožku a pomáhá obnovit její přirozenou hydrataci.
Čistý přírodní bioprodukt. Vyrobeno z olejů lisovaných za studena, bio olejů a 100% přírodních esenciálních olejů. Bez konzervačních a syntetických vonných látek.

Dávkování

Masáž dle potřeby.

Fakta

"Naše firma získala CPK bio "Certifikovaná přírodní kosmetika" jako první výrobce v
České republice. CPK bio je značka kvality stejně jako např. Ecocert, BDIH apod.
Přírodní kosmetika Saloos je vyrobena z pečlivě vybraných rostlinných olejů a bio olejů lisovaných za studena a vzácných esenciálních olejů. Obsahují velké množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů v přirozené podobě. Nevyvolávají alergické reakce, a proto je mohou používat i lidé s citlivou pokožkou, kteří jinak nesnesou žádné jiné kosmetické prostředky."

Poznámka

Díky mimořádné kvalitě a účinkům jsou výrobky Saloos známé a stále oblíbenější. Velká mediální podpora přispívá ke zvyšování k počtu potenciálních spotřebitelů. Naleznete je v přírodních lékárnách, bylinářstvích, lékárnách a v prodejnách zdravé výživy.
Údaje o firmě www. saloos.cz

Příbalový léták