RYOR Bylinný šampon s panthenolem—tuba 200 g

Bylinný šampon připravený na bázi přírodních látek s mimořádně dobrými mycími vlastnostmi, nevysušuje vlasy ani vlasovou pokožku.

Cena vč. DPH
109 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594007976083 | Zbozi: 18110849

Popis produktu

Bylinný šampon připravený na bázi přírodních látek s mimořádně dobrými mycími vlastnostmi, nevysušuje vlasy ani vlasovou pokožku.

Užití

Šampon obsahuje bylinné extrakty břízy a rozmarýny, které spolu s D-Panthenolem výrazně podporují regeneraci vlasů a vracejí jim přirozený lesk a hebkost. Při pravidelném používání získají vlasy zdravý vzhled a bohatost.

Dávkování

Podle potřeby.

Fakta

Bylinný šampon připravený na bázi přírodních látek s mimořádně dobrými mycími vlastnostmi nevysušuje vlasy ani vlasovou pokožku. Obsažené bylinné extrakty břízy a rozmarýny přispívají k regeneraci vlasů. Po umytí jsou vlasy pružné, hebké a poddajné.

Poznámka

Všechny přípravky RYOR jsou vyráběny dle vlastních receptur. Pracovníci vývoje velice úzce spolupracují s oddělením marketingu a firma tak dokáže pružně reagovat na požadavky trhu i aktuální kosmetické trendy. Firma RYOR uvádí každoročně na trh řadu novinek s aktivními látkami nových trendů kosmetiky, které se těší vysokému zájmu. Pro trvalé udržení vysoké kvality výrobků je ve skladové a výrobní fázi zaveden náročný kontrolní systém.
Všechny výrobky jsou dermatologicky testovány. Výrobky nejsou testovány na zvířatech.
Údaje o firmě
Www.ryor.cz

Příbalový léták