Revital Rodinná Omega 3—60 tobolek

V jedné kapsli je 1000 mg rybího oleje s obsahem extra silné dávky omega 3 nenasycených mastných kyselin EPA 330 mg a DHA 220 mg ve formě triglyceridů, které jsou pro lidský organismus dobře vstřebatelné. Omega 3 jsou důležité pro mozek, zrak a srdce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3593101 | Zbozi: 18127774

Popis produktu

V jedné kapsli je 1000 mg rybího oleje s obsahem extra silné dávky omega 3 nenasycených mastných kyselin EPA 330 mg a DHA 220 mg ve formě triglyceridů, které jsou pro lidský organismus dobře vstřebatelné. Omega 3 jsou důležité pro mozek, zrak a srdce.

Užití

Omega 3 mastné kyseliny jsou pro lidský organizmus nezbytné. Nejvíce je potřebujeme pro udržení normálního stavu srdce, krevního tlaku, mozku a zraku. Omega 3 mastné kyseliny jsou důležité také pro těhotné a kojící ženy - pro správný vývoj mozku a zraku plodu i kojeného dítěte. Vzhledem k tomu, že si tělo nedokáže omega 3 vytvářet samo, je nutné je doplňovat potravou nebo pomocí doplňků stravy.
Předností výrobku Revital Rodinná Omega 3 je kvalita pravidelně testovaná v akreditovaných laboratořích a především pro lidský organizmus dobře vstřebatelná triglyceridová forma EPA a DHA. Tato forma je tělu nejbližší, neboť je přirozeně obsažená v přírodních zdrojích.
Obsažené omega 3 mastné kyseliny jsou získávané z rybího oleje, který je bohatý na
EPA (kyselina eikosapentaenová) a DHA (kyselina dokosahexaenová).
DHA přispívá k: udržení normální činnosti mozku 1) udržení normálního stavu zraku 1)
DHA u těhotných a kojících žen přispívá ke: správnému vývoji mozku a očí plodu i kojeného dítěte 3)
EPA a DHA přispívají k: normální činnosti srdce 2) udržení normálního krevního tlaku 5) udržení normální hladiny triglyceridů v krvi 4) 1) příznivého účinku se dosáhne užíváním alespoň 250 mg DHA denně (2 kapsle denně) 2) příznivého účinku se dosáhne užíváním 250 mg EPA a DHA denně (1 kapsle denně) 3) příznivého účinku se dosáhne užíváním alespoň 200 mg DHA denně (1 kapsle denně) 4) příznivého účinku se dosáhne užíváním 2 g EPA a DHA denně (4 kapsle denně) 5) příznivého účinku se dosáhne užíváním 3 g EPA a DHA denně (6 kapslí denně)
Příjem EPA a DHA nesmí překročit 5 g denně.

Dávkování

Doporučené denní dávkování: děti od 6 let 1 kapsli denně. Dospělí a děti od 15 let 1- 2 kapsle denně, dávkování je možné zvýšit na 4-6 kapslí denně. Užívejte během jídla, zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nevhodné pro děti do 6 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Složení

1000 mg rybího oleje s obsahem 330 mg EPA a 220 mg DHA ve formě triglyceridů,
DL-alfatokoferol (vitamin E)
Údaje o firmě
Wwww.vitar.cz

Příbalový léták