Reparex pro muže—125 ml

Přípravek proti šedinám pro muže. Navrátí Vašim šedivým vlasům jejich původní barvu. Barví šedivé vlasy zevnitř, při pravidelném používání má dlouhodobý účinek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2539683 | Zbozi: 18109074

Popis produktu

Přípravek proti šedinám pro muže. Navrátí Vašim šedivým vlasům jejich původní barvu.
Barví šedivé vlasy zevnitř, při pravidelném používání má dlouhodobý účinek.

Užití

Princip fungování přípravku Reparex je ten, že oxidovaný melanin, který je v šedivých vlasech, enzym alfa - reduktáza, která je v přípravku, redukuje, čím se melanin zbarví a šedivé vlasy nabydou ze svého vnitra původní barvu. Nabytý kyslík enzym naváže na octan stříbrný, který se v malých částkách z vlasů vymyje anebo vyčeše. Barvy barví šedivé vlasy zvenčí, ale Reparex zevnitř.
Přípravek zároveň odstraňuje lupy a vlasům vrací jejich přirozený lesk.

Dávkování

1x denně nanášejte ke kořínkům vlasů a omezte jejich umývání.
Nanášejte v malých dávkách a ihned vmasírujte do pokožky konečky prstů.
První účinky se projeví po 1- 3 týdnech. U velmi tmavých brunetů nebo u lidí, kteří jsou již delší dobu šediví, případně u albínů, začíná zabarvování později.

Fakta

Nenanášejte na jedno místo nadměrné množství přípravku. Zabráníte tak vzniku urychlené redukce, při které příslušné místo dostane načervenalý nádech. Ten je však možno odstranit umytím vlasů. Jedním slovem — nespěchejte.
Nenanášejte na vlasy bezprostředně před uložením se ke spánku. Mohl by způsobit zašpinění ložního prádla. Nejkratší doba pro nanášení je 1 hodina před spánkem. V případě nutnosti je nutno vlasy dokonale vysušit fénem.
Doporučujeme uschovávat výrobek na tmavém místě. Fotoreakce v důsledku prudkého světla může snížit jeho účinnost.
Údaje o firmě
Vědecko-výzkumný ústav BOOS LABORATORIES, s.r.o. byl založen v roce 1991.
Zabývá se výzkumem bílkovin, enzymů, saponinů, nukleotidů, molekulární genetiky, vývojem a výrobou očkovacích látek, vakcín, léčiv, kosmetických přípravků, přírodních barev, parfémů a podobných substancí. www.reparexshop.cz

Příbalový léták