Renovality Masážní a tělový olej Růže—100 ml

Masážní a tělový olej Růže 100 ml s pipetkou. Luxusní olej, který omlazuje pleť, podporuje zdraví kůže, s relaxačním účinkem díky přidání esenciálního oleje z Růže.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3413490 | Zbozi: 18146658

Popis produktu

Masážní a tělový olej Růže 100 ml s pipetkou. Luxusní olej, který omlazuje pleť, podporuje zdraví kůže, s relaxačním účinkem díky přidání esenciálního oleje z Růže.

Užití

Určeno pro pokožku, která potřebuje uklidňující masáž a hydrataci. Masážní a tělový olej
Růže pomáhá omlazení zralé, suché nebo citlivé pokožky. Aromaterapeutické výhody růže: dodává pokožce jemnou vůni růží. Olej zanechává pokožku sametově hebkou a podporuje krevní oběh. Růžový tělový a masážní olej 100 ml s kapátkem. Luxusní olej s relaxačním účinkem díky přidání esenciálního oleje z Růže.

Dávkování

Při používání doporučujeme olej zředit s alkoholem (1 díl oleje a 10 dílů alkoholu nebo vody). Použijeme-li k naředění vodu, docílíme optimálního rozptýlení oleje ve vodě přidáním malého množství mléka. Olej je možné používat k omývání, do koupelí a k lokálnímu použití na kůži. K aromaterapii použijeme 10 kapek oleje do zvlhčovače vzduchu nebo do aromalampy.

Poznámka

Určeno pouze k zevnímu použití. Nevhodné pro děti a těhotné ženy. Nepoužívejte neředěné. Ukládejte mimo dosah dětí.

Složení

Ingredients (INCI): Triticum Vulgare Germ Oil, Rosa Damascena Flower Oil, alergenní složky Citronellol, Geraniol, Methyleugenol, Linalool, Isoeugenol, Eugenol, Farnesol.
Údaje o firmě
Naše motto: Rostlinné oleje jsou jako rostlinné zlato. Tak se k nim také chováme... K balení olejů používáme to nejlepší fialové sklo. Fialové sklo = perfektní obal pro vynikající výrobky. Fialové sklo zaručuje bioaktivní stálost našich výrobků. Vliv světla vždy urychluje proces molekulárního rozpadu přírodních produktů. Fialové sklo funguje jako přirozený filtr, který chrání a zlepšuje kvalitu olejů. Naše oleje mají čistý přírodní původ, což zaručuje také jejich perfektní kvalitu. Obsahují nejvyšší možné množství bioaktivních látek. Oleje se výborně se vstřebávají. Zásadně nepřidáváme do našich olejů žádné minerální oleje, syntetické látky, konzervanty nebo barviva.

Příbalový léták