Regevit—200 tablet

Regevit posiluje psychické a fyzické zdraví organismu. Podporuje regeneraci celého těla a dodává energii. Má antioxidační vlastnosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2784461 | Zbozi: 18111886

Popis produktu

Regevit posiluje psychické a fyzické zdraví organismu. Podporuje regeneraci celého těla a dodává energii. Má antioxidační vlastnosti.

Účinné látky

Rdesno (Polygonum multiflorum)

Užití

Rdesno (Polygonum multiflorum) je vytrvalá bylina pocházející z Číny. Regevit je ideálním doplňkem stravy pro vysoce vytížené jedince a starší osoby. Odvar z kořene hojně využívají atleti a mistři bojových umění v Asii.

Dávkování

2 - 3x denně 3 - 5 tablet.Při zvýšené tělesné zátěži je možno užívat i 3 - 5 tablet 3 x za den.Je doporučena 3 měsíční kůra.Tablety se zapíjejí vodou v době jídla.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.
Skladujte na suchém a tmavém místě.
Údaje o firmě
Společnost UNIOS PHARMA s.r.o. byla založena v roce 1993. Ve svých počátcích se specializovala pouze na dovoz vitamínových přípravků od kanadské firmy TROPHIC.
Díky spolupráci s dalšími společnostmi z USA a Kanady byla nabídka přípravků postupně rozšiřována. Následně byl sortiment z větší části již ale zaměřován na volně balené tablety, které byly plněny do lékovek v ČR. Přípravky jsou dle vlastních receptur vyráběny nadále v Kanadě, USA a již také v ČR. Složení a účinky každého přípravku jsou konzultovány s příslušnými odborníky v těchto zemích a především v ČR tak, aby odpovídaly požadavkům na zdravou výživu naší populace. Společnost se nadále zaměřuje na výrobu, balení a distribuci vitamínových přípravků-doplňků stravy pro sportovce i široký okruh běžných spotřebitelů. www.uniospharma.cz

Příbalový léták