Refit Ice gel roll-on s kostivalem Hnědý—80 ml

REFIT ICE GEL je zvláště vhodný při bolesti v oblasti krční, hrudní a bederní páteře, při namožení a únavě svalů a kloubů.

Cena vč. DPH
102 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594007930368 | Zbozi: 18127598

Popis produktu

REFIT ICE GEL je zvláště vhodný při bolesti v oblasti krční, hrudní a bederní páteře, při namožení a únavě svalů a kloubů.

Účinné látky

Menthol
Kostivalový extrakt
Kaštanový extrakt

Užití

Refit Ice gelje osvěžující a chladivý masážní gel určený především k domácímu použití, ale výborně se osvědčil také při regenerační, léčebné i sportovní masáži. Již pouhou aplikací na postižené místo dochází k okamžitému a dlouhodobému pocitu uvolnění a osvěžení.
REFIT ICE GEL pomáhá při obtížích v oblasti krční, hrudní a bederní páteře, při namožení a únavě svalů a kloubů. Jedinečná kombinace účinných látek má velice silný prokrvující účinek, čímž dochází k uvolnění svalů a kloubů a ke zlepšení celkového stavu pohybového aparátu.
REFIT ICE GEL je ideální při revmatických, svalových a kloubních potížích! - jednoduchá aplikace - téměř okamžitý účinek - vynikající efekt - rychlé vstřebávání - nezanechává mastný film - svěží vůně - dlouhodobý a příjemný pocit osvěžení - aromaterapeutické účinky

Dávkování

3 x 4 denně nebo kdykoliv dle potřeby.Na postižené místo naneste dostatečnou vrstvu gelu a jemným a krouživým pohybem vmasírujte.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Firma EDWIN OZIMEK je česká, středně velká společnost, která působí na českém trhu již od roku 1989 a je významným dodavatelem výrobků určených pro regeneraci a osvěžení těla.
Zakladatelem této společnosti je Edwin Ozimek, který je s charakterem výrobků, dodávaných na trh úzce spojen svojí profesionální praxí v oblasti regenerace, fyzioterapie a relaxace. Pod jeho péčí se zregenerovalo mnoho vrcholových sportovců a vyškolil několik velmi kvalitních masérských kapacit.
Do širšího povědomí v českých obchodech přišla firma Edwin Ozimek dovozem, dodnes oblíbené, masážní žínky z egyptské luffy pod značkou TOM, které jsou jedním z nejúčinnějších prostředků proti vzniku celulitidy. Přesto že dnes najdete v obchodní síti na našem trhu běžně dostupné i obdobné výrobky z Asie, které konkurují nepatrným rozdílem v ceně, mnoho dnešních zákazníků sazí na kvalitu a strukturu pravé egyptské luffy, která nemá při používání, na rozdíl od výrobků z Asie, tzv. strukturu froté (spíše hladí než prokrvuje ).
S narůstajícím zájmem o naše zboží jsme postupně přicházeli s dalšími výrobky a úspěšně rozšiřovali náš sortiment . Velice účinný a extra silný mentolový Refit ICE gel, průkopník řady Refit. Pro svou schopnost výrazně napomáhat regeneraci organismu po fyzické námaze, si našel místo a oblibu u mnoha zákazníků . Po úspěchu a zájmu o tento gel se stala řada Refit stěžejní. Rozšířila se o další produkty, a to o Refit ICE gel s eukalyptem, Refit ICE s tea tree oilem a dále o Refit ICE s kafrem a methylsilicylátem.
Velmi vítanou změnou bylo uvedení na trh nového menšího balení gelů pro sport a volný čas v praktických tubách. Nyní přicházíme na trh s další novinkou - Roll-on, která usnadňuje aplikaci bez přímého kontaktu s gelem (použití do kanceláře, řidičům atd...).
Naše produkty se výborně osvědčily i u profesionálních sportovců, o čemž svědčí i fakt, že je naši reprezentanti používali i na olympiádách například v Sydney, Salt Lake City a
Athénách, a tím jsme se mohli částečně podílet i na jejich úspěších.
Neustále se také zabýváme výzkumem a vývojem nových produktů. Výsledky výzkumu můžete spatřit u nové úspěšné řady Bronchobalsam, která si rychle našla své místo v každé domácí lékárničce. Tento výrobek má příznivé účinky při nachlazení, zánětu průdušek, chřipce, rýmě, kašli a poskytuje tak organismu mimořádnou úlevu. Lze jej použít jako balzám v tubě nebo jako superkoncentrát do koupele.
Další naší doplňkovou řadou je řada Refit-Aromatheraphy, která je ve variantě s Tea tree oilem a Eukalyptem. | zde se zákazníci do brzkého budoucna mohou těšit na rozšiřování výrobků této řady.
K výzkumu a vývoji nových produktů maximálně využíváme přírodních zdrojů a surovin a tak svou kvalitou jsme si brzy našli místo na českém trhu.
Naše produkty najdete běžně v lékárnách nebo např. v síti drogérií Droxi, v obchodní síti
Tesco a v mnoha dalších...
Výhodou našich produktů je, že zevním použitím šetří organismus od zátěže dnešního nadměrného užívání léků.
Naším cílem je zákazníkům zkvalitnit radost z aktivního života prostřednictvím našich výrobků, které přinášejí okamžité a dlouhodobé uvolnění a osvěžení.
Údaje o firmě www.icegel.cz , www.icegel.eu, www.refit.eu

Příbalový léták