Refit Ice gel roll-on Eukalypt na krční páteř—80 ml

REFIT ICE GEL s masáž. kuličkou je osvěžující a relaxační gel s okamžitým účinkem. Vhodný zvláště na krční,hrudní a beder. páteř, svaly a klouby.

Cena vč. DPH
94 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks

PDK: 8594007930245 | Zbozi: 18129265

Popis produktu

REFIT ICE GEL s masáž. kuličkou je osvěžující a relaxační gel s okamžitým účinkem.
Vhodný zvláště na krční, hrudní a beder. páteř, svaly a klouby.

Účinné látky

Menthol
Eucalyptus globulus
Alcohol

Užití

Kuličkou vmasírovat na postižené místo.

Dávkování

Kdykoliv během dne.

Poznámka

Firma EDWIN OZIMEK je česká, středně velká společnost, která působí na českém trhu již od roku 1989 a je významným dodavatelem výrobků určených pro regeneraci a osvěžení těla.
Zakladatelem této společnosti je Edwin Ozimek, který je s charakterem výrobků, dodávaných na trh úzce spojen svojí profesionální praxí v oblasti regenerace, fyzioterapie a relaxace. Pod jeho péčí se zregenerovalo mnoho vrcholových sportovců a vyškolil několik velmi kvalitních masérských kapacit.
Do širšího povědomí v českých obchodech přišla firma Edwin Ozimek dovozem, dodnes oblíbené, masážní žínky z egyptské luffy pod značkou TOM, které jsou jedním z nejúčinnějších prostředků proti vzniku celulitidy. Přesto že dnes najdete v obchodní síti na našem trhu běžně dostupné i obdobné výrobky z Asie, které konkurují nepatrným rozdílem v ceně, mnoho dnešních zákazníků sazí na kvalitu a strukturu pravé egyptské luffy, která nemá při používání, na rozdíl od výrobků z Asie, tzv. strukturu froté (spíše hladí než prokrvuje ).
S narůstajícím zájmem o naše zboží jsme postupně přicházeli s dalšími výrobky a úspěšně rozšiřovali náš sortiment . Velice účinný a extra silný mentolový Refit ICE gel, průkopník řady Refit. Pro svou schopnost výrazně napomáhat regeneraci organismu po fyzické námaze, si našel místo a oblibu u mnoha zákazníků . Po úspěchu a zájmu o tento gel se stala řada Refit stěžejní. Rozšířila se o další produkty, a to o Refit ICE gel s eukalyptem, Refit ICE s tea tree oilem a dále o Refit ICE s kafrem a methylsilicylátem.
Velmi vítanou změnou bylo uvedení na trh nového menšího balení gelů pro sport a volný čas v praktických tubách. Nyní přicházíme na trh s další novinkou - Roll-on, která usnadňuje aplikaci bez přímého kontaktu s gelem (použití do kanceláře, řidičům atd...).
Naše produkty se výborně osvědčily i u profesionálních sportovců, o čemž svědčí i fakt, že je naši reprezentanti používali i na olympiádách například v Sydney, Salt Lake City a
Athénách, a tím jsme se mohli částečně podílet i na jejich úspěších.
Neustále se také zabýváme výzkumem a vývojem nových produktů. Výsledky výzkumu můžete spatřit u nové úspěšné řady Bronchobalsam, která si rychle našla své místo v každé domácí lékárničce. Tento výrobek má příznivé účinky při nachlazení, zánětu průdušek, chřipce, rýmě, kašli a poskytuje tak organismu mimořádnou úlevu. Lze jej použít jako balzám v tubě nebo jako superkoncentrát do koupele.
Další naší doplňkovou řadou je řada Refit-Aromatheraphy, která je ve variantě s Tea tree oilem a Eukalyptem. | zde se zákazníci do brzkého budoucna mohou těšit na rozšiřování výrobků této řady.
K výzkumu a vývoji nových produktů maximálně využíváme přírodních zdrojů a surovin a tak svou kvalitou jsme si brzy našli místo na českém trhu.
Naše produkty najdete běžně v lékárnách nebo např. v síti drogérií Droxi, v obchodní síti
Tesco a v mnoha dalších...
Výhodou našich produktů je, že zevním použitím šetří organismus od zátěže dnešního nadměrného užívání léků.
Naším cílem je zákazníkům zkvalitnit radost z aktivního života prostřednictvím našich výrobků, které přinášejí okamžité a dlouhodobé uvolnění a osvěžení.
Výrobky jsou dermatologicky testovány a nejsou testovány na zvířatech .
Údaje o firmě www.icegel.cz

Příbalový léták