Plantur21 Nutri-kofeinový šampon—250 ml

Plantur21 Nutri-kofeinový šampon se používá při nedostatečném růstu vlasů u žen. Nutri-kofeinový komplex aktivuje vlasové kořínky a zlepšuje jejich růst. Zvláčňující látky napravují vlas namáhaný vnějšími vlivy. Vyvinutý i pro barvené a poškozené vlasy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3122547 | Zbozi: 18119630

Popis produktu

Plantur21 Nutri-kofeinový Šampon se používá při nedostatečném růstu vlasů u žen.
Nutri-kofeinový komplex aktivuje vlasové kořínky a zlepšuje jejich růst. Zvláčňující látky napravují vlas namáhaný vnějšími vlivy. Vyvinutý i pro barvené a poškozené vlasy.

Účinné látky

Kofein
Biotin
Zinek

Užití

Plantur21 Nutri-kofeinový Šampon se používá při nedostatečném růstu vlasů u žen.
Nutri-kofeinový komplex aktivuje vlasové kořínky a zlepšuje jejich růst. Díky unikátní galenice receptury šamponu proniká silný nutri-kofeinový komplex do vlasových folikulů už při mytí. Kofein v přípravcích Plantur21 může být ve vlasových koříncích zjištěn už po 120 sekundách.
Další účinek přináší hodnotné mikroživiny biotin, hořčík, vápník a zinek. Jsou důležité pro zdravý a intenzivní růst vlasů.
Nutri-kofeinový šampon byl vyvinutý i pro barvené a poškozené vlasy. Obsahuje zvláčňující látky, které napravují vlas zatěžovaný vnějšími vlivy. Sampon nepředstavuje pro vlasy žádnou zátěž, protože neobsahuje silikony.

Dávkování

Množství šamponu o velikosti vlašského ořechu se rovnoměrně nanese na mokré vlasy a vmasíruje do pokožky hlavy. Nechá se působit dvě minuty, poté se opláchne. Je vhodný také pro každodenní použití.

Složení

Kofein — aktivuje vlasové kořínky a zlepšuje růst vlasů.
Biotin — reguluje rovnováhu energie ve vlasových koříncích a přispívá tak k udržení zdravého růstu vlasů. vlasů.
Vápník a hořčík — zvyšují obranyschopnost vlasových kořínků.
Údaje o firmě
Více informací najdete na: www.plantur21.cz

Příbalový léták