Ortho Help Complete—180 tablet

Přípravek obsahuje komplexní složení zahrnující kombinaci kvalitních látek chondroitinu, glukosaminu, kolagenu typu II, kyselinu hyaluronovou ve formě hyaluronátu a dále extrakt zázvoru.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 2878875 | Zbozi: 18105954

Popis produktu

Přípravek obsahuje komplexní složení zahrnující kombinaci kvalitních látek chondroitinu, glukosaminu, kolagenu typu II, kyselinu hyaluronovou ve formě hyaluronátu a dále extrakt zázvoru.

Účinné látky

Kolagen typu II + Glukozamin kyselina hyaluronová + Chondroitin
Zázvor, Vitamin C

Užití

Obsahuje komplexní složení zahrnující kombinaci kvalitních látek © chondroitinu, glukosaminu, kolagenu typu II, kyselinu hyaluronovou ve formě hyaluronátu a dále extrakt zázvoru jako tradiční přírodní látku asijských, indických a arabských kultur.
Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek.
Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Dávkování

Dospělí 2x denně 1tbl. Děti od 12 let 1 tabletu denně. Užívejte nejlépe po jídle. Dodržujte dostatečný pitný režim. Při problémech s polykáním je možné tablety dělit či drtit.

Příznaky

Bolestivost a ztuhlost kloubů, svalů a šlach.

Kontraindikace

Nejsou známy, Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek přípravku.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Obsahuje komplexní složení zahrnující kombinaci kvalitních látek chondroitinu, glukosaminu, kolagenu typu II, kyselinu hyaluronovou ve formě hyaluronátu a dále extrakt zázvoru jako tradiční přírodní látku asijských, indických a arabských kultur. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek. Zároveň přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. To vše v pečlivě vyváženém komplexu pro Váš komfort a pohodlné užívání a jako první volbu z doplňků pro aktivní životní styl.

Poznámka

Upozornění: Ukládat mimo dosahu dětí! Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do tří let. Skladujte v suchu a temnu při 10-25"C. Chraňte před slunečním zářením. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Čtěte příbalovou informaci.

Složení

Hovězí kolagen (kolagen typu II), Glukosamin sulfát, Chondroitin sulfát, Vitamin C 60 mg,
Hyaluronová kyselina (Hyaluronát sodný), Extrakt Zázvoru pravého, Další složky: stabilizátory: mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý, E464, stabilizátory: středné dlouhé triglyceridy (MCT), nosič: E553b, barviva: E171, E133.
Údaje o firmě www.pharma-future.com
Společnost Pharma Future vyvíjí a vyrábí vysoce specializované a sofistikované produkty, které každou svou jednotlivou účinnou substancí, její kvalitou, čistotou a dávkováním by mohly být samostatně prodávanými produkty. Pharma Future se však soustředí na přípravky komplexně, vybírá a dávkuje aktivní substance z hlediska jejich maximální účinnosti, biologické využitelnosti a čistoty a kombinuje je do sofistikovaných formulací, které vždy pokrývají maximum potřeb pacienta dle dané diagnózy. Získáváme tak špičkové přípravky nesrovnatelné s žádnými na současném trhu a přinášíme tak inovace na poli vědy přímo k pacientům s maximální efektivitou a účinností. Účinnost, efektivita a spokojenost pacienta ruku v ruce se zlepšením zdravotního stavu jsou našimi prvořadými cíli. Tyto unikátní přípravky pro svou sofistikovanost a komplexnost proto nelze poskytovat pacientům běžným způsobem prodeje a je za tímto účelem využíváno schopností a vědomostí lékařů a školených specialistů.

Příbalový léták