Olimpex Viperoderm krém s hadím jedem—tuba 100 ml

Viperoderm masážní krém obsahuje jako účinnou látku zmijí jed v emulzním základě. Jeho složení je patentově chráněno.

Cena vč. DPH
179 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 2877091 | Zbozi: 18112926

Popis produktu

Viperoderm masážní krém obsahuje jako účinnou látku zmijí jed v emulzním základě.
Jeho složení je patentově chráněno.

Užití

Viperoderm je specifický masážní krém s obsahem hadího jedu. Jeho složení je patentově chráněno. Krém byl testován na katedře tělovýchovného lékařství FN v
Olomouci © (Prof.MUDr.Z.Jirka,CSc.) © a © katedře FTK UP v Olomouci (Doc.Dr.J.Riegrová,CSc.) a to s velmi dobrým výsledkem.

Dávkování

2-3x denně nanést krém na bolestivé místo a jemnou masáží vetřít do pokožky. Nesmí být aplikován na sliznice a otevřená poranění.

Složení

Agua, koncentrát agua (roztok s účinnou látkou Vipera Berus), mineral oil, cetyl alcohol, myreth-3 myristate, propylene glycol, polysorbate 60, camphor, menthol, eucalyptus globulus oil, sodium hydroxymethylglycinate, carbomer.
Údaje o firmě www.olimpex.cz Společnost Olimpex, spol. s r.o. Olomouc jako výhradně česká společnost působí na českém trhu od r.1991. Výrobou doplňků stravy a přírodní kosmetiky se zabýváme od roku 1993. Olimpex, spol. s r.o. je držitelem několika ochranných známek na specifické doplňky stravy jejichž know-how vlastní. Rovněž je držitelem patentu na zpracování žraločí chrupavky.

Příbalový léták