Nutrilon Nutrimama Mléčný nápoj v prášku—400 g

Mléčný nápoj Nutrimama Profutura byl navržen experty na výživu zvláště pro kojící matky, aby splňoval dodatečné nároky právě v období kojení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3123412 | Zbozi: 18107804

Popis produktu

Mléčný nápoj Nutrimama Profutura byl navržen experty na výživu zvláště pro kojící matky, aby splňoval dodatečné nároky právě v období kojení.

Užití

Inspirujeme se vědou o nutričním programování v raném věku (ENP = early-life nutritional programming).
Nejnovější nutriční poznatky z oblasti nutričního programování prokazují, že nanejvýš 20 % zdraví Vašeho dítěte je dáno geny. Zbývajících nejméně 80 % je ovlivněno faktory okolního prostředí, ve kterých hraje výživa nezastupitelnou roli. Věda o nutričním programování v raném věku (ENP) ukazuje, že můžete pozitivně ovlivnit výživu a budoucí zdraví Vašeho dítěte od prvního dne Vašeho těhotenství až do 3 let jeho života a dále.
Kojením poskytujete Vašemu dítěti všechny důležité látky pro jeho rozvoj a budujete tak pevné základy pro jeho zdraví v dospělosti. Ale víte, že v období kojení se výrazně zvyšují Vaše nároky na příjem makroživin, některých vitamínů, minerálů a stopových prvků?
Mléčný nápoj Nutrimama Profutura byl navržen experty na výživu zvláště pro kojící matky, aby splňoval dodatečné nároky právě v období kojení. Jen jedna porce denně zajistí 10 důležitých živin potřebných pro vás oba.
DHA - dokosahexaenová mastná kyselina ze skupiny omega-3 přispívá k normálnímu vývoji mozku a zraku u Vašeho kojeného dítěte“
Zelezo, vitamín C a kyselina listová přispívají k správné funkci imunitního systému
Jód, vitamín B2 přispívají ke správnému energetickému metabolismu
Vitamín D, vápník přispívají k udržení normálního stavu kostí a zubů
Vitamíny B12, B6 přispívají ke snížení míry únavy

Dávkování

Doporučujeme jednu porci nápoje (200 ml) denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nekombinujte s jinými doplňky stravy bez předchozí konzultace s vaším lékařem.
Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Složení

Sušené odtučněné mléko/odtučnené mlieko, sušená demineralizovaná syrovátka (z mléka)/srvátka (z mlieka), koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka)/srvátkovej bielkoviny © (z © mlieka), galaktooligosacharidy ©(z © mléka/mlieka), — cukr/cukor, rostlinné/rastlinné oleje (palmový, slunečnicový/slnečnicový, řepkový/repkový), laktóza (z mléka/mlieka), fosforečnan vápenatý, glukózový sirup, rybí olej, citronan/citran draselný,
L-askorban sodný, dicitronan — trihořečnatý/citran © horečnatý, kaseinát/kazeinát (z mléka/mlieka), mléčné aroma/mliečna aróma, aroma vaniliniaróma vanilín, emulgátor: sójový lecitin, síran železnatý, emulgátor (estery mono- a diglyceridů/diglyceridov mastných kyselin), síran zinečnatý / zinočnatý, cholekalciferol, DL-alfa tokofery| acetát, antioxidant — (extrakt © s — vysokým | obsahem/obsahom | tokoferolu), © kyselina pteroylmonoglutámová (kys. listová), thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, D-biotin, riboflavin, DL-alfa tokoferol, retinyl palmitát, jodid draselný, fytomenadion.

Příbalový léták