Megafyt Ovocný Švestky se skořicí a vanilkou—20x2g

Ovocný aromatizovaný čaj s příchutí švestky, skořice a vanilky. Balení obsahuje 20 nálevových sáčků po 2 g.

Cena vč. DPH
70 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2705516 | Zbozi: 18136167

Popis produktu

Ovocný aromatizovaný čaj s příchutí švestky, skořice a vanilky. Balení obsahuje 20 nálevových sáčků po 2 g.

Užití

Ovocný čaj s příchutí švestky, skořice a vanilky.

Návod k použití

vyluhovat v přikryté nádobě. Nesmí se vařit.

Dávkování

Dle chuti a potřeby.

Poznámka

Hlavním zaměřením firmy Megafyt Pharma s.r.o. je výroba registrovaných léčiv, doplňků stravy a potravin a jejich prodej do lékárenských distribučních sítí.
Megafyt Pharma s.r.o. jako jeden z mála výrobců bylinných čajů a bylinných přípravků v
České republice má velkou část svých produktů registrovánu jako léčiva. Pro dosažení této registrace musí veškerá výrobní činnost odpovídat požadavkům správné výrobní praxe. Suroviny i výrobky jsou pod neustálou kontrolou interní laboratoře i pod kontrolou příslušných státních orgánů. Stejné nároky jsou ve společnosti Megafyt Pharma s.r.o. uplatňovány i pro produkty řazené do kategorie potravin. Sortiment firmy představuje dnes téměř; 100 druhů produktů;, které jsou vyráběny podle schválených a osvědčených receptur. Jsou to především léčivé čaje a čajové směsi, ovocné čaje a další bylinné přípravky.
Megafyt je obchodní značka vysoce kvalitních bylinných čajů, přípravků a dalších produktů určených výhradně pro lékárny.
Jedná o produkty vysoké farmaceutické kvality, jejichž základem jsou pečlivě vybírané přírodní suroviny. Velká část z nich je registrovaným léčivem, další jsou opatřeny atestem Hlavního hygienika. Na konečný výrobek i samotnou výrobu a skladování takto registrovaných výrobků jsou kladeny ty nejvyšší nároky. Celý proces od vstupu surovin až po prodej v lékárně je průběžně kontrolován pracovníky interních laboratoří, ale i pověřených státních orgánů odpovědných za dodržování standardu farmaceutické výroby a distribuce.

Složení

Ibiškový květ, šípek bez semen, jablko, ostružiníkový list sladký, čekankový kořen, skořicovníková kůra, Švestkové, skořicové, jablečné a vanilkovo-smetanové aroma, kyselina citrónová, švestková šťáva (suchý koncentrát), vanilkový plod.
Údaje o firmě www.megafyt-pharma.cz

Příbalový léták