Medistik - spray na svaly a klouby —118 ml

Medistik Spray na klouby je lokální analgetikum při bolesti různého původu, např. po zvýšené fyzické námaze, při bolestech kloubů a pohybového aparátu, při svalových křečích a pohmožděninách.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2820752 | Zbozi: 18111325

Popis produktu

Medistik Spray na klouby je lokální analgetikum při bolesti různého původu, např. po zvýšené fyzické námaze, při bolestech kloubů a pohybového aparátu, při svalových křečích a pohmožděninách.

Účinné látky

Methyl Salicylate
Menthol
Boswellia, Ilex, Glukosamine sulfate MSM

Užití

Medistik spray je vhodný pro bezdotykovou aplikaci při ošetření: - zatuhlých svalů a kloubů, krční páteře a zad, při natažených šlachách, - poúrazové bolesti pohybového aparátu, - bolesti revmatické, artritické a pooperační, - svalové křeče, prokrvení tkáně, nárazové pohmožděniny, - rychlá pomoc při bolesti po fyzické nebo sportovní námaze.
Výhody: a m | - Lokální použití nezatěžuje trávicí aparát, ošetřuje a vyživuje v místě aplikace. - Praktické balení umožňuje snadnou a bezpečnou aplikaci, která v případě potřeby umožňuje použití i bez potřísnění rukou. Stačí nastříkat na postižené místo. To oceníte na cestách bez vody, při halových sportech, cyklo-turistice, apod..Pohodlná a bezpečná aplikace pro seniory. - Rychlý a spolehlivý efekt.

Dávkování

Aplikujte na postižené místo dle potřeby. Pouze pro vnější použití. Chraňte před zasažením oči a sliznice. Neaplikujte na otevřené rány a vyrážky. Chraňte před dětmi.

Příznaky

Po aplikaci pokožka nečervená, ani při silném hřejivém, či chladivém efektu.

Kontraindikace

Nejsou známy. Nedoporučuje se lidem alergickým na účinné složky přípravku.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Medistik Spray se velmi rychle vstřebává a nezanechává fleky ani mastný pocit na pokožce.

Složení

Isopropyl Alkohol, Water, Methyl Salicylate 12%, Menthol 10%, MSM Boswellia Serrata extract, Ilex Paraguariensis leaf extract, Glucosamine sulphate, Chondroitin sulphate.
Údaje o firmě
Wwww.medistik.eu www.bodycentrum.cz

Příbalový léták