Medistik Dual Spray na svaly a klouby—118 ml

MEDISTIK DUAL Spray HOT+COLD ledově horký masážní spray k aplikaci na zatuhlá záda, ramena, kolena např. při bolestech svalů a kloubů, při svalových křečích a pohmožděninách. Je určen ke sportovní i regenerační masáži pro okamžitou úlevu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3978070 | Zbozi: 18140296

Popis produktu

MEDISTIK DUAL Spray HOT+COLD ledově horký masážní spray k aplikaci na zatuhlá záda, ramena, kolena např. při bolestech svalů a kloubů, při svalových křečích a pohmožděninách. Je určen ke sportovní i regenerační masáži pro okamžitou úlevu.

Účinné látky

Methyl Salicylate
Menthol
Boswellia, Ilex, MSM

Užití

Medistik spray je vhodný pro aplikaci na pokožku v místě bolavých svalů a kloubů např. - Zatuhlost krční a bederní páteře, bolesti zad, ramen, kolen, - bolesti pohybového aparátu po úrazu, pohmožděniny, otoky po nárazu, natažené šlachy - bolesti svalů a kloubů po fyzické nebo sportovní námaze, svalové křeče, - při žádoucím prokrvení tkáně, bolesti revmatické, artritické a pooperační.
Dvojitá síla HOT + COLD: Hřeje i chladí současně, což umocňuje prokrvení a okamžitou úlevu.
Rychle zasychá a lze přes něj použít tejpy. Lokální použití nezatěžuje trávicí aparát.
Aplikace ve spreji je praktická do terénu i do ordinace. Umožňuje hygienické použití i bez masáže rukou. Stačí nastříkat na bolestivé místo. To oceníte v situacích bez vody na umytí rukou, při halových sportech, cyklo-turistice, apod. Extra rychlý účinek vhodný pro akutní pomoc.

Dávkování

Dle potřeby až 4x denně.
Pouze pro vnější použití.
Chraňte před zasažením oči a sliznice.
Neaplikujte na otevřené rány a vyrážky.
Po aplikaci nepoužívejte těsné, teplé bandáže.
Nepoužívejte pro děti do 3 let.
Nevhodné pro děti do 12 let a osoby užívající antikoagulanty.

Příznaky

Medistik DUAL reaguje na teplotu pokožky. Studenou tkáň prohřívá, naopak u horké tkáně (zánět) nebo zpoceného těla pocítíte okamžité ochlazení. Tento efekt díky lihové bázi nastupuje okamžitě a může se pocitově střídat. Intenzita závisí na síle a citlivosti pokožky a na velikosti ošetřené plochy pokožky.

Prevence

Doporučuje se vmasírovat i před očekávanou fyzickou zátěží a před sportovním výkonem za účelem prokrvení a zvýšení fyzické výkonnosti.

Kontraindikace

Nedoporučuje se lidem alergickým na účinné složky přípravku.
Osobám užívajícím antikoagulanty a těhotným ženám doporučujeme konzultovat vhodnost použití s lékařem.
Mentolová vůně může být nepříjemná astmatikům v uzavřeném prostoru.

Fakta

Medistik je vhodný doplňkový sortiment pro rehabilitační péči, ordinace, prodejny zdravotních potřeb, lékárny a pečovatelské instituce.
Medistik Spray se velmi rychle vstřebává a nezanechává fleky ani mastný pocit na pokožce.

Složení

Isopropyl Alkohol, Water, Methyl Salicylate 12%, Menthol 10%, MSM, Boswellia Serrata extract, Ilex Paraguariensis leaf extract, Chondroitin sulphate, Glucosamine sulphate.
Údaje o firmě
Wwww.medistik.cz www.bodycentrum.cz

Příbalový léták