Medistik Dual Masážní tuhý stick—58 g

MEDISTIK DUAL stick HOT+COLD - ledově-horký masážní stick k aplikaci na záda, ramena, kolena např.při bolestech svalů a kloubů, při svalových křečích a pohmožděninách. Je určen ke sportovní i regenerační masáži pro okamžitou a dlouhotrvající úlevu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3978187 | Zbozi: 18137593

Popis produktu

MEDISTIK DUAL stick HOT+COLD - ledově-horký masážní stick k aplikaci na záda, ramena, kolena např.při bolestech svalů a kloubů, při svalových křečích a pohmožděninách. Je určen ke sportovní i regenerační masáži pro okamžitou a dlouhotrvající úlevu.

Účinné látky

Methyl Salicylate
Menthol
Eucalyptus globulus

Užití

Masážní stick aplikujte na pokožku v místě bolavých svalů a kloubů např. při potížích: - Zatuhlost krční a bederní páteře, bolesti zad, - bolesti pohybového aparátu, pohmožděniny, otoky po nárazu - bolesti svalů a kloubů po fyzické nebo sportovní námaze, svalové křeče, - při žádoucím prokrvení tkáně, bolesti revmatické, artritické.
Dvojitá síla HOT + COLD: Hřeje i chladí současně, což umocňuje prokrvení a okamžitou úlevu.
Lokální použití nezatěžuje trávicí aparát.
Praktické balení umožňuje snadnou a bezpečnou aplikaci, která v případě potřeby umožňuje použití i bez potřísnění rukou. Stačí vysunout a potřít bolestivé místo. To oceníte na cestách bez vody, při halových sportech, cyklo-turistice, apod..
Pohodlná a bezpečná aplikace pro seniory.
Extra síla, rychlý a spolehlivý efekt a praktické balení jsou přednosti Medistik stick.

Dávkování

Dle potřeby.
Otevřete, mírně vysuňte a potřete bolestivé místo a okolí až 4x denně.
Pouze pro vnější použití.
Chraňte před zasažením oči a sliznice.
Neaplikujte na otevřené rány a vyrážky.
Po aplikaci nepoužívejte těsné, teplé bandáže.
Nepoužívejte pro děti do 3 let.
Nevhodné pro děti do 12 let a osoby užívající antikoagulanty.

Příznaky

Medistik reaguje na teplotu tkáně. Studenou tkáň prohřívá, naopak u horké tkáně (zánět) nebo zpoceného těla pocítíte okamžité ochlazení. Tento efekt nastupuje v několika minutách a může se pocitově střídat. Intenzita závisí na síle a citlivosti pokožky.

Kontraindikace

Nedoporučuje se lidem alergickým na účinné složky přípravku.
Osobám užívajícím antikoagulanty a těhotným ženám doporučujeme konzultovat vhodnost použití s lékařem.
Vůně mentolu může být nepříjemná astmatikům v uzavřeném prostoru.

Vedlejší příznaky

Při použití dle doporučení nejsou zaznamenány negativní vedlejší účinky. Pokožka nečervená ani při silně hřejivém efektu.

Fakta

Medistik je vhodný doplňkový sortiment pro rehabilitační péči, prodejny zdravotních potřeb a lékárny a pečovatelské instituce.
Velmi vhodné a praktické balení pro seniory, díky vysunovací tyčince jej snadno dokáží aplikovat i na hůře přístupná místa, a to bez kontaktu rukou. Díky tuhé formě na hladké pokožce prakticky neubývá a vydrží velmi dlouho.

Složení

Methyl Salicylate 30%, Menthol 15%, Eucalyptus Globulus 1%, Parafin, Hydrogenated castor oil, Petrollatum, Oleic acid, BHT.
Údaje o firmě
Distribuce produktové řady Medistik: www.bodycentrum.cz
Wwww.medistik.cz

Příbalový léták