MEDELA Kontaktní kojící kloboučky vel.L—1 pár

Zdravotnický prostředek

V případě vpáčených, poraněných nebo oteklých bradavek, které neumožňují dítěti správné přisátí, lze kojit s pomůckou kontaktní kojicí klobouček. Baleny v praktické krabičce pro jejich hygienické uložení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 7612367016704 | Zbozi: 18121276

Popis produktu

V případě vpáčených, poraněných nebo oteklých bradavek, které neumožňují dítěti správné přisátí, lze kojit s pomůckou kontaktní kojicí klobouček. Baleny v praktické krabičce pro jejich hygienické uložení.

Užití

Pomáhají řešit obtíže, jakými jsou bolavé bradavky, ploché nebo vpáčené bradavky.
Rovněž jsou vhodné v případě, že miminko bylo krmeno pomocí lahve a odmítá prso.
Anatomický tvar kloboučku umožňuje miminku kontakt s přirozenou vůní matčiny pokožky. Kloboučky jsou vyrobeny z velmi jemného silikonu neutrální vůně.
Kontaktní kojicí kloboučky se nasazují pouze po dobu kojení. Klobouček je vhodný pro dočasné použití.

Dávkování

Kontaktní kojicí kloboučky se používají pouze po dobu kojení.

Vedlejší příznaky

Dlouhodobé nebo nevhodné používání kloboučků může způsobit pokles tvorby mléka a může negativně ovlivnit následné kojení bez kloboučků. Používání by mělo být konzultováno s lékařem nebo odborníkem.

Fakta

Dostupné ve 3 velikostech: S - 16mm, M - 20 mm, L - 24 mm.
Pomůcka při výběru velikosti dle bradavky - prsty na ruce - malíček = S, prostředníček =
M, palec = L.

Poznámka

Mateřské mléko obsahuje vše, co dítě potřebuje ke správnému prospívání: vodu (hlavní složku mateřského mléka), bílkoviny, tuky, uhlohydráty, minerály, vitamíny a železo. Vždy má správnou teplotu, dokonce i když jste mimo domov. Je sterilní a levné. Mateřské mléko má také další přínosy, a proto je lepší než náhradní mléko: poskytuje dítěti imunitu a protilátky, které jsou tvořeny tělem matky v boji proti bakteriím a patogenním látkám. Tento způsob ochrany je pro dítě důležitý, protože jeho imunitní systém se neustále vyvíjí. Obzvláště mlezivo obsahuje mnoho imunoglobulinů, které v imunitním systému plní funkci protilátek. Význam mateřského mléka nabývá stále větší důležitosti i v oblasti prevence alergií, protože výskyt nesnášenlivosti potravy a alergií u novorozenců se zvyšuje. Mnoho novorozeňat nesnáší bílkoviny obsažené v kravském mléce. Proto je výlučné kojení v období prvních 6 měsíců dítěte výbornou prevencí před výskytem alergií.

Příbalový léták