MaxiCor Forte—70+20 tobolek

Přípravek MaxiCor forte představuje bohatý zdroj kvalitních omega 3 mastných kyselin, garance 90%. Stačí 1 tobolka denně. Vsaďte na kvalitu, síla jedné koncentrované kapsle!

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3581916 | Zbozi: 18124111

Popis produktu

Přípravek MaxiCor forte představuje bohatý zdroj kvalitních omega 3 mastných kyselin, garance 90%. Stačí 1 tobolka denně. Vsaďte na kvalitu, síla jedné koncentrované kapsle!

Účinné látky

omega-3 nenasycené mastné kyseliny

Užití

MaxiCore forte obsahuje v tobolce 90 % omega-3 nenasycených mastných kyselin vyrobených speciálním čištěním oleje získaného z vybraných druhů mořských ryb.
Nejdůležitější zástupci: kyselina eikosapentaenová (EPA), kyselina dokosahexaenová (DHA). EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce. Příznivého účinku se dosáhne při přijetí 250 mg EPA a DHA denně.

Dávkování

Stačí 1 malá snadno polykatelná tobolka denně během jídla.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Fakta

  • Garance čistoty a kvality produktu
  • vysoké množství EPA a DHA
  • malé snadno polykatelné tobolky
  • stačí 1 tobolka denně.

Poznámka

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Uchovávejte v suchu, chraňte před přímým slunečním světlem. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. V případě poruch krevní srážlivosti konzultujte užívání s lékařem.
Hmotnost obsahu: 62,1 g (15%)
Balení: 90 tobolek

Složení

1 tobolka obsahuje 90% čistých omega-3 nenasycených mastných kyselin.
Nejdůležitější zástupci: kyselina eikosapentaenová (EPA) 215 mg, kyselina dokosahexaenová (DHA) 155 mg.
Celkové složení tobolky: speciálně čištěný rybí olej s vysokým zastoupením omega-3 nenasycených mastných kyseliny, (obal) želatina, (zahušťovadlo) glycerol, (antioxidant) vitamin E (směs tokoferolů).
Údaje o firmě
Www.maxicor.cz, www.farmax.cz, Www.Svus.cz
Výroba (balení) jak léčiv, tak doplňků stravy probíhá v režimu správné výrobní praxe podle mezinárodně platných požadavků (Směrnice 2003/94/EC). Smluvní farmaceutická výroba (balení) je založena na odborných znalostech, zkušenostech a profesionálním přístupu všech zaměstnanců společnosti, které jsou zdokonalovány průběžným výcvikem. Firma dlouhodobě spolupracuje s ověřenými dodavateli obalových materiálů jak z tuzemska, tak ze zahraničí. Dodržování režimu správné výrobní praxe je pravidelně ověřováno orgánem státní správy (SÚKL) stejně tak jako dodržování správné distribuční praxe. Firma je držitelem certifikátu SVP i SDP. SVUS Pharma a.s. vyrábí přípravky pod obchodní značkou Farmax.

Příbalový léták