Maltoferrochin—750 ml

MALTOFERROCHIN® - v dárkovém balení (750 ml) je sladové víno, které obsahuje železo a extrakt z kůry tropického stromu Chinovníku lékařského.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3070373 | Zbozi: 18123195

Popis produktu

MALTOFERROCHING - v dárkovém balení (750 ml) je sladové víno, které obsahuje železo a extrakt z kůry tropického stromu Chinovníku lékařského.

Užití

Železo přispívá k tvorbě červených krvinek (hemoglobinu, k optimálnímu přenosu kyslíku v těle), k lepší funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a podílí se na procesu dělení buněk a na mnoha dalších pro organismus důležitých funkcích.
MALTOFERROCHINO se vyrábí již více než 117 let podle původní receptury a zraje v klasických dubových sudech. Originální recepturu Maltoferrochinu vyvinuli zakladatelé firmy, bratři Svatkové, již v roce 1897. Tehdy se jejich pražská továrna nazývala První kvasímy a sklepy maltonových vín Praha Smíchov. V jejich původních prostorách i sklepích se tradiční sladová vína vyrábí dodnes.

Dávkování

Doporučené dávkování: užívejte 1-2x denně 50 ml. Max. denní dávka je 100 ml.
Energetická hodnota 100ml (104,5g) Maltoferrochinu: 266 kJ (64 kcal) Obsah živin ve 100ml: bílkoviny <0.3 g/100ml, sacharidy 15,7 g/100ml, tuky <0,10 g/100ml Obsah železa ve 100ml: min 10,5 mg (min. 75% doporučené denní dávky)

Kontraindikace

Výrobek není určen pro děti či těhotné a kojící ženy.

Fakta

Při výrobě MALTOFERROCHINu se dle tradiční receptury od Dr. Svatka z roku 1897 vychází ze sladového vína, které se získává vinným kvašením sladového extraktu. V dalších krocích se ke sladovému vínu přidává extrakt kůry Chinovníku žlutočerveného obohaceného © komplexem © železa. © Originální © výrobní © postup je © zakončen několikaměsíčním zráním MALTOFERROCHINu v klasických dubových sudech. Díky tomuto výrobnímu postupu a péči všech pracovníků, počínaje výběrem surovin až po vyexpedování zákazníkovi, získává MALTOFERROCHIN nejen nezaměnitelné chuťové, ale i nutriční vlastnosti. Víno je pasterizováno.

Poznámka

Ukládejte mimo dosah dětí. Obsahuje chinin. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Případný sediment není na závadu.
Skladujte při teplotě od 10"C do 20"C.
K dostání výhradně v nezávislé síti lékáren Moje lékárna. www.mojelekarna.cz

Složení

sacharózou, konzervant: oxid siřičitý. Obsahuje min. 12% obj. alkoholu.
Údaje o firmě
HERBADENT s.r.o. je česká firma s pozoruhodnou tradicí, založená v roce 1897 bratry
Svatkovými pod názvem První kvasírmy a sklepy maltonových vín Praha Smíchov.
Známá je dnes hlavně jako výrobce bylinných dentálních produktů. Od padesátých let minulého století se zde pod značkou HERBADENTO vyrábí dentální bylinné přípravky ze směsi 7 léčivých bylin, které jsou vhodné proti parodontóze, zánětům a krvácení dásní.
Mezi stomatology je dobře známý a oblíbený léčivý přípravek HERBADENTS masážní roztok — roztok na dásně, který je k dostání pouze v lékárnách. Firma Herbadent s.r.o. je držitelem certifikátů ISO 9001 a GMP (Správná výrobní praxe). Kromě dentálních přípravků tato firma vyrábí léčebné bylinné koupele HERBASPA8 pro pohybové lázeňství i domácí koupele a pokračuje ve výrobě tradičních medicinálních bylinných vín
HERBAVINUMS pro zlepšení krvetvorby a žaludeční činnosti. Od roku 2008 je firma
HERBADENT hlavním partnerem Nadačního fondu ČRo - Projektu Světluška, která pomáhá zlepšit život nevidomých.

Příbalový léták