Leros Natur Nachlazení chřipka—10x1,5 g

Bylinná čajová směs vhodná v období chřipek a nachlazení. Působí jako podpůrný prostředek při kašli, rýmě, bolestech v krku, chřipce a angíně. Příznivě působí i při dýchacích obtížích. Pomáhá chránit zdraví a dobrou kondici.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2647858 | Zbozi: 18112258

Popis produktu

Bylinná čajová směs vhodná v období chřipek a nachlazení. Působí jako podpůrný prostředek při kašli, rýmě, bolestech v krku, chřipce a angíně. Příznivě působí i při dýchacích obtížích. Pomáhá chránit zdraví a dobrou kondici.

Užití

LEROS Natur Dýchací cesty - čaj pro období chřipek a nachlazení. Jednotlivé složky čaje jsou zdrojem vitamínů, flavonoidů a mnoha dalších přírodních látek. Čaj obsahuje šípkové plody, jako zdroj vitamínu C, který podporuje obranyschopnost organizmu proti infekci, dále květ černého bezu, lipový květ, nať tužebníku jilmového, fenykl, květ hluchavky, které napomáhají odkašlávání a podporují pocení a nať celíku a nať tužebníku jilmového, které pomáhají odplavovat nežádoucí látky z organizmu.

Dávkování

Pro dospělé: 5 až 6 šálků denně, děti do 3 let: 2 až 3 šálky denně.
Příprava: 1 nálevový sáček přelijeme šálkem (1/4 I) vařící vody, vyluhujeme v přikryté nádobě 10 minut, sáček vyjmeme. Nálev je možno dochutit, nejlépe medem nebo jitrocelovým sirupem a citronem. Čaj se pije co nejteplejší, několikrát denně.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku přípravku.

Fakta

Pro prodej kvalitních funkčních bylinných směsí i mimo sítě lékáren vyvinul LEROS produktovou řadu LEROS Natur. Výrobky této řady jsou čistě bylinné, bez umělých, chemických a konzervačních látek, umělých aroma a jiných nepopulárních látek. Zároveň v této řadě spojujeme tradiční ověřené receptury, bezpečnost certifikované výroby a kvalitu spojenou s účinkem bylin.

Složení

Sípky, květ černého bezu, plod fenyklu, nať máty peprné a zlatobýlu, tužebníková nať, lipový květ, hluchavková nať, plod aronie (černého jeřábu).
Údaje o firmě
Wwww.leros.cz
Společnost LEROS byla založena v roce 1994, svým výrobním programem však navázala na 40-ti letou tradici státního podniku Léčivé rostliny - Zbraslav, jehož počátky se datují do roku 1954. Posláním společnosti je přinášet vysoce kvalitní bylinné čaje a výběr exkluzivních černých, zelených a ovocných čajů.

Příbalový léták