Leros Natur Močové cesty s brusinkou—20x2 g

Bylinná urologická směs s brusinkovou šťávou, která podporuje vylučování moči a odplavuje nežádoucí metabolity z těla. Příznivě působí na močový systém, má mírně protizánětlivé účinky. Bez chemických přísad a aromat.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2620996 | Zbozi: 18104957

Popis produktu

Bylinná urologická směs s brusinkovou šťávou, která podporuje vylučování moči a odplavuje nežádoucí metabolity z těla. Příznivě působí na močový systém, má mímě protizánětlivé účinky. Bez chemických přísad a aromat.

Účinné látky

Extrakt z bylin
Brusinky

Užití

Čaj se používá jako podpůrný prostředek při nemocech ledvin a močových cest. Čaj má mírně protizánětlivé účinky, příznivě působí na močový systém, pomáhá posilovat funkci ledvin, močových cest a močového měchýře. Obsahové látky z brusinkové šťávy chrání sliznice močových cest. Rostlinné látky jsou šetrné k organizmu a pomáhají chránit zdraví a dobrou kondici. Může být užíván dlouhodobě.

Dávkování

Dospělí 2 až 4 šálky za den. Děti od 6 let 1až 2 šálky za den.
Příprava: 1 nálevový sáček přelijeme šálkem 0,25| vařící vody a po 10 minutách vyluhování v přikryté nádobě sáček vyjmeme. Čaj se pije vlažný 2 až 4 krát denně.
Připravuje se vždy čerstvý.

Prevence

Preventivní pití čaje pomáhá předcházet opakovaným onemocněním močového traktu.

Kontraindikace

Není určeno pro děti do 6 let.

Fakta

Pro prodej kvalitních funkčních bylinných směsí i mimo sítě lékáren vyvinul LEROS produktovou řadu LEROS Natur. Výrobky této řady jsou čistě bylinné, bez umělých, chemických a konzervačních látek, umělých aroma a jiných nepopulárních látek. Zároveň v této řadě spojujeme tradiční ověřené receptury, bezpečnost certifikované výroby a kvalitu spojenou s účinkem bylin.
Údaje o firmě
Wwww.leros.cz
Společnost LEROS byla založena v roce 1994, svým výrobním programem však navázala na 40-ti letou tradici státního podniku Léčivé rostliny - Zbraslav, jehož počátky se datují do roku 1954. Posláním společnosti je přinášet vysoce kvalitní bylinné čaje a výběr exkluzivních černých, zelených a ovocných čajů.

Příbalový léták