Leros Natur Kašel a průdušky—20x2 g

Vyvážená bylinná směs vhodná k ochraně horních cest dýchacích, v období nachlazení a chřipek jako prevence. Usnadňuje odkašlání, uvolňuje hleny. Účinnost čaje je zvýšena přídavkem extraktu ze šípků, který je obohacený vitamínem C.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594740104026 | Zbozi: 18102603

Popis produktu

Vyvážená bylinná směs vhodná k ochraně horních cest dýchacích, v období nachlazení a chřipek jako prevence. Usnadňuje odkašlání, uvolňuje hleny. Učinnost čaje je zvýšena přídavkem extraktu ze šípků, který je obohacený vitamínem C.

Užití

Vyvážená směs bylin k ochraně horních cest dýchacích v období nachlazení a chřipek.
Obsažené byliny přispívají ke zklidnění zánětlivých procesů v krku, zlepšují odkašlávání a pomáhají rozpouštět hlen při onemocněních dýchacího ústrojí se silným zahlenění.
Příznivě působí při chornickém kataru průdušek i při zahlenění plic.

Dávkování

Dospělí: 5 až 6 šálků denně, děti od 3 let: 2 až 4 šálky denně.
Příprava: 1 nálevový sáček přelijeme šálkem (1/4 I) vařící vody, vyluhujeme v přikryté nádobě 10 minut, sáček vyjmeme. Čaj se pije vlažný.

Prevence

Nachlazení a chřipkové onemocnění.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku přípravku.

Fakta

Pro prodej kvalitních funkčních bylinných směsí i mimo sítě lékáren vyvinul LEROS produktovou řadu LEROS Natur. Výrobky této řady jsou čistě bylinné, bez umělých, chemických a konzervačních látek, umělých aroma a jiných nepopulárních látek. Zároveň v této řadě spojujeme tradiční ověřené receptury, bezpečnost certifikované výroby a kvalitu spojenou s účinkem bylin.

Složení

Sípky, dobromyslová nať, fenyklový plod, lipový květ, nať máty peprné, plod černého rybízu, tymiánová nať, diviznový květ, jitrocelový list, šípkový extrakt s vitamínem C. 1 nálevový sáček obsahuje 15 mg vitamínu C = 25 % DDD.
Údaje o firmě
Wwww.leros.cz
Společnost LEROS byla založena v roce 1994, svým výrobním programem však navázala na 40-ti letou tradici státního podniku Léčivé rostliny - Zbraslav, jehož počátky se datují do roku 1954. Posláním společnosti je přinášet vysoce kvalitní bylinné čaje a výběr exkluzivních černých, zelených a ovocných čajů.

Příbalový léták