Leros Natur Čaj pro ženy—20x 1.5 g

Bylinná čajová směs je určena pro ženy všech věkových kategorií. Obsahuje látky, které jsou obzvlášť vhodné pro ženský organizmus v období menopauzy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594740482506 | Zbozi: 18100064

Popis produktu

Bylinná čajová směs je určena pro ženy všech věkových kategorií. Obsahuje látky, které jsou obzvlášť vhodné pro ženský organizmus v období menopauzy.

Užití

Bylinná čajová směs je určena pro ženy všech věkových kategorií. Obsahuje látky, které jsou obzvlášť vhodné pro ženský organizmus. Pomáhají chránit zdraví, dobrou duševní pohodu a kondici. Pomáhá zvládnout ženské problémy v období přechodu, jako jsou návaly, pocení, podrážděnost, poruchy spánku, poruchy soustředění, depresivní stavy apod.

Dávkování

Doporučená dávka: 2 - 4 šálky denně. Výrobek není určen pro děti do 3 let.
Příprava: 1 nálevový sáček přelijeme šálkem 200ml (0,21) vařící vody, po 10 minutách vyluhování v přikryté nádobě sáček vyjmeme. Čaj se pije několikrát denně. Připravuje se vždy čerstvý.

Fakta

Pro prodej kvalitních funkčních bylinných směsí i mimo sítě lékáren vyvinul LEROS produktovou řadu LEROS Natur. Výrobky této řady jsou čistě bylinné, bez umělých, chemických a konzervačních látek, umělých aroma a jiných nepopulárních látek. Zároveň v této řadě spojujeme tradiční ověřené receptury, bezpečnost certifikované výroby a kvalitu spojenou s účinkem bylin.

Složení

a řebříčku.
Údaje o firmě
Společnost LEROS byla založena v roce 1994, svým výrobním programem však navázala na 40-ti letou tradici státního podniku Léčivé rostliny - Zbraslav, jehož počátky se datují do roku 1954. Posláním společnosti je přinášet vysoce kvalitní bylinné čaje a výběr exkluzivních černých, zelených a ovocných čajů.

Příbalový léták