Leros Fenyklový čaj—20x1,5 g

Leros Fenyklový bylinný čaj v nálevových sáčcích působí příznivě při pocitech plnosti, nadýmání a plynatosti. Podporuje trávení, správnou činnost střev a také tvorbu mateřského mléka. Usnadňuje odkašlávání. 20 nálevových sáčků po 1,5 g.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594740106181 | Zbozi: 18110707

Popis produktu

Leros Fenyklový bylinný čaj v nálevových sáčcích působí příznivě při pocitech plnosti, nadýmání a plynatosti. Podporuje trávení, správnou činnost střev a také tvorbu mateřského mléka. Usnadňuje odkašlávání. 20 nálevových sáčků po 1,5 g.

Užití

Fenyklový čaj působí příznivě pří pocitech plnosti, nadýmání a plynatosti. Podporuje trávení, správnou činnost střev a také tvorbu mateřského mléka. Usnadňuje odkašlávání.
Příprava:
Nálevový sáček zalijeme 1/4 | vařící vody a necháme 10 minut vyluhovat. Připravuje se vždy čerstvý. .

Dávkování

Pije se 2-3x denně

Vedlejší příznaky

Neužívejte při přecitlivělosti na fenykl a jiné rostliny z čeledi okoličnatých (mrkvovitých).

Fakta

Leros Fenyklový bylinný čaj - jedná se o jednodruhý, vysoce kvalitní čistě bylinný čaj, bez chemických přísad a aroma.
O byliny pro své čaje se společnost LEROS stará již od samého počátku. Některé byliny pěstují zemědělci v těch nejčistších oblastech České republiky, dle zásad ekologického zemědělství, ostatní společnost vykupuje. Přísná kontrola dodávaných surovin, nejnovější technologie a odborný dohled zkušených farmaceutů zaručují tu nejlepší kvalitu pro naše výrobky.
Fenykl hořký: Expektorans, sekretomotorikum, stomachikum, karminativum, mírné spasmolytikum. Terpenické složky uvolňují křeče, výrazně zrychlují činnost řasinek na sliznici dýchacích cest a tím zvyšují vylučování hlenu a odkašlávání. Fenchon podporuje vylučování trávicích enzymů a urychluje pohyb střev. Flavonoidy působí mírně močopudně. U anetholu byl pozorován slabý účinek na vaječníky. Droga se používá ke zvýšení sekrece hlenu v dýchacích cestách, jako jejich antiseptikum, odkašlávací prostředek, proti křečím, k uvolnění střevních plynů, jako projímavý prostředek a při slabých zažívacích potížích. Silice vetřená do kůže se vstřebává a ničí zákožku svrabovou. V lidovém léčitelství se používá ke zvýšení tvorby mateřského mléka a zevně (odvar) při chorobách očí. Fenykl byl velmi oblíbený už u starých Číňanů, Indů,
Arabů, Egypťanů, Řeků i Římanů a to jako koření i léčivo. Název foeniculum pochází ze zdrobněného foenum = seno (pro pach a vzhled usušených listů) a nacházíme ho již u
Plinia. Do střední Evropy fenykl přinesli benediktini v pozdním středověku. Často se uváděl v herbářích jako složka čajovin a jiných přípravků. Silice se s oblibou používala proti blechám a vším.

Poznámka

Společnost LEROS vyrábí v současné době okolo 160 druhů různých produktů. Jedná se o kompletní sortiment bylinných léčivých čajů a čajových směsí, dále pak o širokou paletu ovocných, černých, zelených i rooibos čajů. Velmi oblíbené jsou například produkty řady LEROS BABY, které jsou určeny pro děti a jejich maminky, dále produkty prémiové řady MILLENIUM a MILLENIUM Vital. Při výrobě ovocných čajů řady MILLENIUM byla použita nová technologie spočívající v separaci vůní do mikrokapslí. Aroma se z těchto kapslí uvolňuje až po přelití čajového sáčku vařící vodou. Čaje řady MILLENIUM Vital zase obnovují síly při únavě, vyčerpání, po sportovním výkonu i při velké pracovní zátěži.
Snižují riziko civilizačních chorob. Výrobky řady LEROS Natur jsou čistě bylinné, bez umělých, chemických a konzervačních látek, umělých aroma a jiných nepopulárních látek. V současné době probíhá dokončování dalších novinek. Věříme, že si získají svého klienta stejně dobře, jako naše ostatní produkty.

Složení

Fenyklový plod
Údaje o firmě
Wwww.leros.cz

Příbalový léták