Leros Epilobin Planta—20x 1,5 g

Humánní léčivý přípravek

Doplňková léčba potíží s močením u nezhoubného zbytnění prostaty, zánětlivých onemocnění ledvin a močových cest, dráždivého měchýře. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594740499306 | Zbozi: 18100012

Popis produktu

Doplňková léčba potíží s močením u nezhoubného zbytnění prostaty, zánětlivých onemocnění ledvin a močových cest, dráždivého měchýře. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Léčivá čajová směs určená k pomocné léčbě onemocnění prostaty, uklidňuje a zmenšuje napětí z nucení na močení, zlepšuje tak kvalitu spánku.
Doplňková léčba potíží s močením u nezhoubného zbytnění prostaty, zánětlivých onemocnění ledvin a močových cest, dráždivého měchýře.

Dávkování

1 nálevový sáček na 300 ml vařící vody, nechat 10 min vyluhovat. Pije se 2-3x denně vždy čerstvý.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku přípravku, těhotenství a kojení.

Vedlejší příznaky

Pacienti s chronickým onemocněním ledvin mohou přípravek užívat pouze na základě výsloveného doporučení lékařem.

Fakta

Vrbovka:
Až doposud se používala především v laické medicíně při benigních nádorech prostaty, při potížích se zbytněním prostaty, při chorobách ledvin a močového měchýře. Má močopudný, protizánětlivý účinek, silný redukční účinek na uvolňování prostaglandinů (PGI2, PGE2, PGD2).
Bucco - těhovez:
Dezinficiens močových cest. Působí protizánětlivě (silice a její složka diosfenol má antiseptické vlastnosti). Své výrazné léčivé účinky uplatní při akutním zánětu močového měchýře. Při pravidelném užívání může být vhodnou prevencí opakujících se zánětů. Je vhodný i na prostatu a podrážděný močový měchýř. Zvyšuje vylučování moči. Pomáhá rovněž při nadýmání a plynatosti. Droga se používá především ve směsích, samostatně není vhodná pro dlouhodobé užití, v době těhotenství, kojení a u malých dětí.
Mšsíček lékařský:
Cholagogum — choleretikum, mírné spazmolytikum, zevně jako antiflogistikum. Příznivé terapeutické účinky jsou zřejmě výsledkem součinnosti flavonoidů, barviv a silice.
Příznivě působí na žlázy s vnitřní sekrecí, při zánětech, po vnitřních chirurgických zásazích, operacích novotvarů apod. Zevně se květy používají na špatně se hojící rány, na spáleniny, na krevní výrony, vyrážky, bércové vředy a při zánětech hltanu; podporují tvorbu nových tkání. V lidovém léčitelství našla droga uplatnění jako diaforetikum, diuretikum, antispazmodikum, anthelmintikum, používá se také na proleženiny, odřeniny, při zánětech kůže i při poškození kůže z ozařování nebo sluněním, dále jako uklidňující prostředek.

Poznámka

Společnost LEROS vyrábí v současné době okolo 160 druhů různých produktů. Jedná se o kompletní sortiment bylinných léčivých čajů a čajových směsí, dále pak o širokou paletu ovocných, černých, zelených i rooibos čajů. Velmi oblíbené jsou například produkty řady LEROS BABY, které jsou určeny pro děti a jejich maminky, dále produkty prémiové řady MILLENIUM a MILLENIUM Vital. Při výrobě ovocných čajů řady MILLENIUM byla použita nová technologie spočívající v separaci vůní do mikrokapslí. Aroma se z těchto kapslí uvolňuje až po přelití čajového sáčku vařící vodou. Čaje řady MILLENIUM Vital zase obnovují síly při únavě, vyčerpání, po sportovním výkonu i při velké pracovní zátěži.
Snižují riziko civilizačních chorob. Výrobky řady LEROS Natur jsou čistě bylinné, bez umělých, chemických a konzervačních látek, umělých aroma a jiných nepopulárních látek. V současné době probíhá dokončování dalších novinek. Věříme, že si získají svého klienta stejně dobře, jako naše ostatní produkty.

Složení

Vrbovková nať, list bucco, zlatobýlová nať, květ měsíčku se zákrovem.
Údaje o firmě
Wwww.leros.cz

Příbalový léták