Konopný šampon—200 ml

Jemný, příjemně parfemovaný šampon s 5% konopného oleje, Lecithinem, D-panthenolem a Olivovým olejem. Nevysušuje pokožku hlavy. Je vhodný pro suchý, citlivý, problematický typ pleti, se sklonem k ekzémům, lupence, akné i pro dětskou pokožku.

Cena vč. DPH
115 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2536838 | Zbozi: 18115112

Popis produktu

Jemný, příjemně parfemovaný šampon s 5% konopného oleje, Lecithinem, D-panthenolem a Olivovým olejem. Nevysušuje pokožku hlavy. Je vhodný pro suchý, citlivý, problematický typ pleti, se sklonem k ekzémům, lupence, akné i pro dětskou pokožku.

Účinné látky

Konopný olej
D-panthenol
Lecithin, Olivový olej

Užití

Konopný olej je výživný, bohatý na esenciální mastné kyseliny, včetně Omega kyselin, vitaminy a antimikrobiální látky. Je zdrojem důležitých minerálních látek. Dále chrání před vysoušením. D-panthenol, pro-vitamin B5, hydratuje a zvláčňuje a má regenerační účinky, zrychluje přirozenou obnovu buněk. Odstraňuje tak nepříjemné pocity svědění a redukuje podráždění a zčervenání. Olivový olej v kombinaci s konopným olejem přispívají k ochraně před vysušením a předčasným stárnutím pokožky hlavy. Dermatologicky testováno.

Dávkování

Dostatečné množství šamponu naneste na navlhčené vlasy a po umytí dokonale opláchněte. Doporučujeme rovněž použít tělový Konopný sprchový gel a Konopné mléko s 5% konopného oleje.

Příznaky

Suchá kůže se sklony k šupinatění a podráždění až ekzémům, včetně atopického.
Podrážděná kůže se zčervenáním, pocity svědění až pálení. Důsledkem může být rychlý přechod z chladu do tepla, UV záření, chlorovaná voda, dehydratace koupáním „začínající infekty.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy, může se vyskytnout nežádoucí reakce v důsledku přecitlivělosti na některou ze složek přípravku (Viz. složení na obalu přípravku)

Fakta

Doporučujeme používat v kombinaci s Konopným mlékem 5% 200ml a Konopným sprchovým gelem 200ml.

Složení

Agua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Decyl Glucoside,
PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cannabis Sativa Seed Oil, Panthenol,
Tocopherol, Coco-Glucoside, Olive Oil PEG-7 Esters, Glyceryl Oleate, Sodium PEG-7
Olive Oil Carboxylate, Sodium Chloride, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium
Benzoate, Sodium Cocoamphoacetate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Lauryl| Glucoside,
Polyguaternium-7, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lactic
Acid, Limonene, Alpha-Isomethyl lonone.
Údaje o firmě .
MedicProgress, a.s.: Česká firma zabývající se vývojem a výrobou moderních přípravků z oblasti zdravotnických prostředků, doplňků stravya kosmetiky. Při vývoji a výrobě využívá nejmodernějších poznatků vědy a medicíny. www.medicprogress.cz

Příbalový léták