Kompresy z gázy nesterilní—7,5x7,5cm, 8 vrstev, 17 nití, 100ks

Zdravotnický prostředek

Kompresy z gázy jsou vyrobeny z bělených bavlněných vláken, tkaných v počtu 17 vláken na cm2. Tkanina - gáza je skládaná do formy kompresů s o různém počtu vrstev.

Cena vč. DPH
67 Kč
Dostupnost
skladem 4 ks

PDK: 8591454000132 | Zbozi: 18113598

Popis produktu

Kompresy z gázy jsou vyrobeny z bělených bavlněných vláken, tkaných v počtu 17 vláken na cm2. Tkanina - gáza je skládaná do formy kompresů s o různém počtu vrstev.

Užití

Kompresy z gázy jsou vyrobeny z bělených bavlněných vláken, tkaných v počtu 17 vláken na cm2. Tkanina - gáza je skládaná do formy kompresů se založenými nebo nezaloženými okraji o různém počtu vrstev. Kompresy z gázy BATIST jsou vyráběny ve čtyřech základních velikostech. Varianta se založenými okraji umožňuje přizpůsobení velikosti kompresu jeho rozevřením bez vytvoření nežádoucích třepivých okrajů. Balení nesterilního výrobku je po 100 ks kompresů v papírovém sáčku. Výrobek je certifikován
CE značkou.

Dávkování

Dle potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Společnost Batist s.r.o. je předním výrobcem a distributorem zdravotnických a hygienických prostředků v České republice.
Společnost byla založena v roce 1992 se specializací na výrobu obvazového materiálu z gázy. V následujících letech byl výrobní program obohacen o fixační a elastická obinadla, hygienické výrobky, výrobky z buničité vaty a další skupiny produktů spotřebního zdravotnického materiálu. Společnost investuje do vlastního rozvoje a v roce 1998 otvírá modernizovaný závod a distribuční centrum v Červeném Kostelci ve Východních
Čechách. Součástí závodu jsou i čisté prostory pro výrobu sterilních zdravotnických výrobků. V květnu 2007 jsme otevřeli také novou pobočku v Bratislavě, odkud expedujeme zboží také po celém Slovensku.
Od roku 2003 je ve všech aktivitách podniku implementován systém řízení jakosti dle normy EN ISO 13485:2003, který je každoročně prověřován renomovanou certifikační společností TUV Rheinland Group. Výrobky Batist jsou certifikovány značkou kvality CE udělenou taktéž společností TUV Rheinland Group.
Společnost Batist poskytuje kvalitní služby a plní dlouhodobé podnikatelské cíle tak, aby byla také v budoucnu prosperujícím a stabilním partnerem pro široké portfolio zákazníků doma i na celoevropském zdravotnickém trhu.

Poznámka

Kompresy z gázy jsou vyrobeny z bělených bavlněných vláken, tkaných v počtu 17 vláken na cm2.

Příbalový léták