Kawar Krém na ruce—150 ml

Krém na ruce je učinný při ošetřování, poškozené, podrážděné pokožky. Obnovuje a vyhlazuje pokožku a rychle se vstřebává.

Cena vč. DPH
122 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 6251046016133 | Zbozi: 18110990

Popis produktu

Krém na ruce je učinný při ošetřování, poškozené, podrážděné pokožky. Obnovuje a vyhlazuje pokožku a rychle se vstřebává.

Účinné látky

Glycerin
Chamomilla recutita
Paraffinum

Užití

Působí na rozpraskanou, poškozenou, podrážděnou, rozpraskanou pokožku rukou.
Obnovuje a vyhlazuje pokožku rukou. Vytváří ochranou vrstvu proti vysychání.

Dávkování

Dle potřeby, několikrát denně .

Příznaky

Suchá, popraskaná, problematická, citlivá pokožka.

Prevence

Pravidelné používání - vytváří na pokožce ochranou vrstvu proti vysychání

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Po umytí rukou, nebo při nadměrném citlivosti pokožky pokožky, použít několikrát denně, jemně vetřít do pokožky. Rychle se vstřebává, vytváří nemastný povlak.

Poznámka

Z nejhlubších míst světa, z Mrtvého moře, za Vámi přichází produkty kosmetiky
Dr.Kawar, které jsou vyráběny v Jordánsku s důrazem na vysokou kvalitu rafinace a ekologickou čistotu. Kosmetika Dr.Kawar obsahuje výhradně přírodní komponenty, jedná se o přirozeně vyrovnaný komplex minerálů a dalších prvků, které nám darovala sama příroda. Originální složení kosmetiky Dr.Kawar příznivě ovlivní Vaše zdraví a krásu.
Mrtvé moře
Mrtvé moře je jedinečné slané bezodtokové jezero, které se nachází na hranicích
Jordánska a Izraele. Vzniklo asi před 3 000 000 lety na rozsedlině po velkém vrásnění zemské kůry. Mrtvé moře je nejníže položená vodní plocha na zeměkouli, leží 400 m pod úrovní moře.
Je také nejslanějším mořem na světě: je až 10krát slanější než jiná moře a oceány.
Mrtvé moře je zásobováno hlavně řekou Jordán a několika sladkovodními prameny.
Vody s vysokým obsahem solí a minerálů přitékají do Mrtvého moře z horských minerálních pramenů. Suché pouštní klima má za následek neustálé odpařování vody a koncentrace solí a minerálů se tak silně zvyšuje.
V některých místech na pobřeží vytvořila mořská voda nánosy bahna, které má blahodárné účinky na lidský organismus. Černé mořské bahno je velmi zvláštní produkt
Mrtvého moře. Obrovské množství jódu a brómu v bahně, vodě a vzduchu působí blahodárně na celý nervový systém. Síra a hořčík pomáhají léčit kožní nemoci (lupénka, ekzémy, akné) a draslík působí příznivě na artritidu a revma.
Léčivé minerály z Mrtvého moře
HORČÍIK - má význam pro správnou činnost metabolismu, zlepšuje imunitní funkce, zabraňuje vzniku ledvinových kamenů a srdečním nemocem. Pomáhá také psychice a proti únavě. Reguluje srdeční rytmus a svalové stahy. Zpomaluje procesy stárnutí a snižuje přecitlivělost kůže.
DRASLIK - pomáhá udržovat rovnováhu tekutin v těle, pozitivně ovlivňuje krevní tlak a srdeční rytmus. Zlepšuje buněčný metabolismus, udržuje optimální úroveň vlhkosti pokožky a omezuje praskání jemných cévek.
VÁPNÍK - má krom významu pro naše kosti a zuby posilňující účinky na buňky pokožky a celého těla, aktivuje enzymy.
BROM - desinfikuje, pomáhá hojit kožní nemoci, především lupénku, zklidňuje citlivá nervová zakončení v pokožce, pomáhá regulovat správnou funkci štítné žlázy.
ZINEK - napomáhá rychlejšímu hojení ran, působí proti akné a podporuje obnovu buněk pokožky.
SODIK - má velký význam pro udržení osmotického tlaku v buňkách. Napomáhá látkové výměně mezi buňkami a umožňuje snáze vylučovat toxické látky.
Údaje o firmě
Wwww.obra.cz www.kawar.cz

Příbalový léták