Kalhotky navlékací Molicare Mobile L—boky 100-150cm, savost 6 kapek, 14ks

Zdravotnický prostředek

Navlékací kalhotky MOLICARE MOBILE pro osoby se středním a těžkým únikem moči. Kalhotky bezpečně sají moč i zápach a mají spec.dvojité postranní bariéry proti nechtěnému protečení. Vysoce prodyšný materiál zaručuje minimální riziko vzniku kožních potíží.

Cena vč. DPH
405 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3619351 | Zbozi: 18138748

Popis produktu

Navlékací kalhotky MOLICARE MOBILE pro osoby se středním a těžkým únikem moči.
Kalhotky bezpečně sají moč i zápach a mají spec. dvojité postranní bariéry proti nechtěnému protečení. Vysoce prodyšný materiál zaručuje minimální riziko vzniku kožních potíží.

Užití

Kalhotky MoliCare Mobile vypadají a používají se jako spodní prádlo pro osoby mobilní, částečně mobilní, handicapované, nebo po mozkové příhodě či pro osoby s demencí.
Kalhotky bezpečně sají moč i zápach a mají speciální dvojité postranní bariéry proti nechtěnému protečení. Navíc mají velmi jemný elastický pás, který dobře drží na těle a zároveň se přizpůsobí každému typu postavy. Speciální antibakteriální povrch udržuje pH 5,5 a tím napomáhá udržet pokožku zdravou a minimalizovat vznik dermatitid.

Dávkování

Vyměňovat dle potřeby, maximálně však po 8 hodnách.
Údaje o firmě www.hartmann.cz
Společnost HARTMANN — RICO a.s. patří mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnických prostředků a hygienických výrobků v České republice.

Příbalový léták