Jamieson Prostease Saw Palmetto 125mg—60 tobolek

Jamieson Prostease Saw Palmetto. Doplněk stravy s rostlinným výtažkem. Serenoa plazivá podporuje normální činnost prostaty a příznivě působí na zdraví mužů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3147015 | Zbozi: 18117800

Popis produktu

Jamieson Prostease Saw Palmetto. Doplněk stravy s rostlinným výtažkem. Serenoa plazivá podporuje normální činnost prostaty a příznivě působí na zdraví mužů.

Užití

Serenoa plazivá podporuje normální činnost prostaty a příznivě působí na zdraví mužů.
Serenoa plazivá Serenoa repens plod 8:1 extrakt 125 mg. Ekvivalent k 1000 mg sušené rostliny.

Dávkování

Dospělí 1 kapsle denně nejlépe s jídlem.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a doplňků stravy. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů kvality, v nejefektivnější výrobu přírodních doplňků stravy.

Poznámka

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Poraďte se s lékařem o užívání přípravku dříve, než ho začnete užívat (aby se vyloučila diagnóza rakoviny prostaty), anebo pokud těžkosti přetrvávají anebo se zhoršují. Skladujte při teplotě 15-25 “C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Složení

Serenoa plazivá (extrakt), želatina (želírující látka), zvýrazňovač chuti (olej z dýňových semínek), žlutý včelí vosk (stabilizátor), sójový olej (nosič), leštící látka (glycerol), lecitin (zahušťovadlo), purifikovaná voda, barvivo (měďnato-sodný komplex chlorofylinů; oxid titaničitý)
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků stravy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták