Jamieson Omega 3-6-9 1200mg

Jamieson Omega 3-6,9 1200mg - doplněk stravy s esenciálními mastnými kyselinami obsahuje lněný olej, brutnákový olej a rybí olej získaný ze sardinek a ančoviček.

Cena vč. DPH
450 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3010932 | Zbozi: 18112410

Popis produktu

Jamieson Omega 3-6,9 1200mg - doplněk stravy s esenciálními mastnými kyselinami obsahuje Iněný olej, brutnákový olej a rybí olej získaný ze sardinek a ančoviček.

Účinné látky

OMEGA-3 mastné kyseliny
OMEGA-6 mastné kyseliny
OMEGA-9 mastné kyseliny

Užití

Kyselina alfa-linolenová a kyselina linolová přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku a k udržení normálního stavu zraku. EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce. Nahrazení nasycených tuků nenasycenými tuky ve stravě přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Kyselina olejová je nenasycený tuk. (Příznivého účinku se dosáhne při přívodu: 2g ALA, 250 mg EPA a DHA.) Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Dávkování

dospělí: 1— 3 kapsle denně. Jestliže užíváte léky na ředění krve, poraďte se s lékařem dříve, než začnete užívat výživový doplněk.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a výživových doplňků. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních výživových doplňků.

Poznámka

Společnost Jamieson se zabývá výrobou vitamínů a výživových doplňků už od roku 1922. Výsledkem její dlouho roční systematické práce je více než 220 výživových doplňků. Při jejich výrobě používá ty nejkvalitnější ověřené suroviny od celosvětové sítě dodavatelů přírodních surovin z nejčistějších zdrojů naší planety. Výrobní protokol 360
Pure - 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality na každém stupni, je zárukou kvality a čistoty výživových doplňků; malé výrobní šarže zabezpečují jejich maximální čerstvost.
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků výživy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Složení

officinalis, semena) 400 mg, Rybí olej (ze sardinek a ančoviček) 400 mg, Z toho:
Omega-3 mastné kyseliny 267 mg (Získané z lněného oleje bez GMO azdestilovaného rybího oleje), kyselina alfalinolenová 170 mg, kyselina eikozapentaénová 58 mg, kyselina dokosahexaénová 39 mg, Omega-6 mastné kyseliny 231 mg (Získané z lněného oleje bez GMO a z boragového oleje), kyselina linolová 169 mg, kyselina gamalinolenová 62 mg, Omega-9 mastné kyseliny 153 mg, (Získané z lněného oleje bez GMO a z boragového oleje), kyselina olejová 153 mg, Vitamín E (D-alfa tokoferol) 6,7 mg/10 IU.

Příbalový léták