Incides N dezinfekční ubrousky náplň —90 ks

Zdravotnický prostředek

Dezinfekční prostředek k přímému použití se širokým spektrem účinnosti, pro plošnou dezinfekci ve všech typech zdravotnických zařízení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4028163042527 | Zbozi: 18113391

Popis produktu

Dezinfekční prostředek k přímému použití se širokým spektrem účinnosti, pro plošnou dezinfekci ve všech typech zdravotnických zařízení.

Účinné látky

Propanol
Ethanol

Užití

INCIDES N - dezinfekční ubrousky na bázi alkoholů. Jsou deklarovány jako zdravotnický prostředek. Ubrousky se uplatní pro plošnou dezinfekci ve všech typech zdravotnických zařízení, jsou ideální pro stomatologické ambulance, penziony seniorů, v práci pečovatelské služby, v provozu sanitek a přepravě pacientů vůbec. Doporučujeme je i pro práci v laboratořích, ve farmaceutické a kosmetické výrobě, v provozovnách kosmetiky, holičství, manikúry, pedikúry, soláriích, v masérských a lázeňských službách. Užitečné jsou v domácnostech a na cestách. Vynikajícím způsobem ošetří vysoce frekventovaná kontaktní místa, např. židle pro pacienty, dveřní kliky, madla, držadla, lavice v čekárnách, sedátka na toaletách, aj. Ubrousky lze použít k okamžité dezinfekci rukou ale toto otření nenahrazuje hygienickou dezinfekci rukou!
Výhody pro uživatele: - jde o dezinfekční prostředek k přímému použití se širokým spektrem účinnosti; - snadná manipulace šetří čas zdravotnickému personálu i pacientům; - působí rychle, zasychá a nezanechává zbytková rezidua; - svěží vůně násobí pocit bezpečí a dobré pohody; - neobsahuje aldehydy ! - složení je kompatibilní s materiály z kovu a plastů odolných vůči alkoholu; - Ize použít k okamžité dezinfekci rukou, která ale nenahrazuje hygienickou dezinfekci rukou! - Toxikologicky a ekologicky testováno.
Spektrum účinnosti: baktericidní, fungicidní, virucidní (vč. HBV, HIV) a tuberkulocidní.

Návod k použití

působit po určenou dobu, následně neotírejte ani neomývejte vodou. Dózu vždy pečlivě uzavřete.
Údaje o firmě www.ecolab.com

Příbalový léták