Horien - roztok na kontaktní čočky —500 ml

Zdravotnický prostředek

Víceúčelový roztok na všechny druhy měkkých kontaktních čoček. Výborně čistí, oplachuje, dezinfikuje, lubrikuje, zvlhčuje a slouží k bezpečnému uchovávání čoček.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594161005001 | Zbozi: 18120499

Popis produktu

Víceúčelový roztok na všechny druhy měkkých kontaktních čoček. Výborně čistí, oplachuje, dezinfikuje, lubrikuje, zvlhčuje a slouží k bezpečnému uchovávání čoček.

Užití

* Před manipulací s čočkami si vždy umyjte a osušte ruce. * K zabránění záměny vždy začínejte se stejnou čočkou. * Otevřte pouzdro na čočky. * Vložte čočku do dlaně. * Aplikujte 3 až 4 kapky roztoku na každou stranu čočky a promněte je alespoň 10 sekund. * Opláchněte důkladně čočky. * Vložte čočky do pouzdra naplněného novým roztokem. * Postupujte stejným způsobem i s druhou čočkou a zavřete pouzdro víčky. * Pro důkladnou desinfekci nechte čočky v roztoku alespoň 5 minut. * Pro vydesinfikování bez promnutí a opláchnutí vložte čočky do roztoku alespoň na 6 hodin. * Pro dosažení maximálního komfortu vždy opláchněte čočky před nasazením. * Jestliže nepoužíváte čočky delší dobu, vyměňte roztok v pouzdru každých 7 dnů. * Po použití vylijte roztok z pouzdra a propláchněte ho roztokem. Pouzdro nezavírejte a nechte ho vyschnout na vzduchu.

Dávkování

Aplikujte 3 až 4 kapky roztoku na každou stranu čočky a promněte je alespoň 10 sekund.
Opláchněte důkladně čočky.
Vložte čočky do pouzdra naplněného novým roztokem.
Postupujte stejným způsobem i s druhou čočkou a zavřete pouzdro víčky.
Pro důkladnou desinfekci nechte čočky v roztoku alespoň 5 minut.
Pro vydesinfikování bez promnutí a opláchnutí vložte čočky do roztoku alespoň na 6 hodin.
Pro dosažení maximálního komfortu vždy opláchněte čočky před nasazením.
Jestliže nepoužíváte čočky delší dobu, vyměňte roztok v pouzdru každých 7 dnů.

Příbalový léták