HIPP ORS 200 Mrkvovo-rýžový odvar —200 ml

Mrkvovo-rýžový odvar HiPP ORS 200 je speciální výživa, která doplňuje ztrátu tekutin a minerálů u kojenců a malých dětí od ukončeného 4. měsíce.

Cena vč. DPH
58 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 9062300102847 | Zbozi: 18102273

Popis produktu

Mrkvovo-rýžový odvar HiPP ORS 200 je speciální výživa, která doplňuje ztrátu tekutin a minerálů u kojenců a malých dětí od ukončeného 4. měsíce.

Užití

Organismus novorozence je křehký a jeho imunitní systém je velmi citlivý na nečistoty.
Společnost Hipp proto plní a často přesahuje všechny zákonné požadavky na kvalitu svých produktů.
Téměř všechny suroviny, které využíváme, jsou organického původu.
V bioorganickém zemědělství zcela odmítáme chemické či syntetické spreje a hnojiva.
Naše ovoce a zelenina roste ve zdravé půdě — jen tak lze zajistit, že strava Vašeho dítěte je čistá a neobsahuje škodlivé příměsi.

Fakta

Bioorganické dětské mléko Hipp produkují bioorganické farmy a mléko tak neobsahuje žádné syntetické pesticidy či chemická hnojiva.
Ekologickou bioorganickou zeleninu pěstujeme s využitím přirozených metod.
Bioorganické ovoce.
Zásadně odmítáme chemické insekticidy a spoléháme na přírodní metody. Připravujeme hnízdiště pro ptáky a chováme slunéčka sedmitečná, přirozené nepřátele a hubitele škůdců. Proti plísni a padlí na stromech bojujeme pomocí přírodních bylinných výtažků.
Bioorganické kuřecí maso.
Kuřata krmíme bioorganickou stravou pěstovanou v souladu s přísnými požadavky na kvalitu. Kuřata mohou svobodně hrabat v zemi či v písku. Jejich stav podléhá pravidelné veterinární kontrole.
Bioorganické krůtí maso. .
I naše krůty mohou žít tak, jak jsou v přírodě zvyklé. Žijí na čerstvém vzduchu, mají hodně pohybu a zobou pouze bioorganické cereálie.
Bioorganické maso
Hovězí maso.
Hovězí dobytek pěstovaný na maso prochází stejně jako dojnice přísnými kontrolami původu a připouštění jednotlivých kusů. Jednotlivá zvířata jsou označena a zpracovávají se pouze v případě, že lze dokumentovat jejich původ a celý život. Nekupujeme zvířata z jiných chovů.
Přírodní pastviny na bioorganických farmách posilují blahobyt a obranyschopnost zvířecích organismů. Proto je málokdy potřebná veterinární péče. Ve společnosti Hipp klademe velký důraz na správnou skladbu krmení zvířat. Je zakázáno používat živočišnou stravu a růstové hormonální látky, zvířata dostávají pouze přírodní trávu, seno a cereálie.
Ekologická úroveň pastvin a neustálé kontroly prováděné společností Hipp i nezávislými institucemi zaručují vysokou kvalitu masa i mléka.
Kvalita lahvičky.
Bezpečnost má pro společnost Hipp i pro zákazníky rozhodující význam. Proto používáme výhradně nově vyrobené skleněné lahvičky, které kontrolují výrobci a před plněním ještě jednou kontrolní složky společnosti Hipp.
Bezpečné uzavření.
Díky vakuovému plnění máme jistotu, že je lahvička dokonale uzavřena a její obsah zůstává sterilní.
Závěrečná kontrola.
Před expedicí procházejí lahvičky závěrečnou kontrolou vakuového uzavření.
Certifikát původu.
Naplněné a uzavřené lahvičky jsou opatřeny číslem šarže. U každé lahvičky tak lze zpětně kontrolovat celý proces výroby, zjistit, z jakého pole, sadu či zvířete pochází její obsah, jaká jsou data sklizně, přípravy či balení. Všechny tyto záznamy jsou k dispozici u každého produktu, který se dostane do prodeje.
Dvě závěrečné kontroly provádí zákazník.
Aby si zákazníci mohli být jisti, že se lahvička na cestě k nim nijak nepoškodila, mají možnost dvojí kontroly. Výrobek je v dokonalém stavu, splňuje-li dva základní požadavky: 1. Prostředek víčka nesmí být možno zatlačit dovnitř lahvičky 2. Víčko musí při otevření klapnout
Na každé lahvičce najdeme datum doporučené spotřeby a číslo šarže.

Poznámka

Na konci 19. století se německý cukrář Joseph Hipp a jeho žena Maria vzali a postupně přivedli na svět osm dětí. Když se jim však narodila dvojčata, nedokázala je Maria plně kojit. Joseph proto využil svého umění a začal vyrábět kvalitní dětskou výživu.
Během dalších let se rozrůstala jak rodina Hippových, tak i výborná pověst Josephovy speciální pražené mouky obohacené mlékem. Hippovi začali tuto mouku prodávat přátelům a známým.
V roce 1932 rozvinul Josephův syn Georg produkci dětské výživy a vytvořil v
Pfaffenhofenu oddělený výrobní úsek. Do poloviny dvacátého století dokázal podnik značně rozšířit a zahájil výrobu nejrůznějších zeleninových a kombinovaných dětských jde
PRŮKOPNÍCI DĚTSKÝCH BIO-POTRAVIN.
V polovině dvacátého století přešel zakladatel firmy Georg Hipp k metodě bioorganického pěstitelství. Rodinná farma začala fungovat podle bioorganických zásad.
S přítelem Hansem Můllerem, švýcarským zakladatelem bioorganického zemědělství, jezdil Georg Hipp od farmy k farmě, vysvětloval výhody bioorganického pěstitelství a budoval síť smluvně vázaných farmářů. V současnosti je společnost Hipp největším světovým výrobcem bioorganických surovin.
HIPP V ČR.
Bioorganická dětská výživa Hipp je dnes velice populární i v naší zemi. Kompletní sortiment výrobků HiPP lze zakoupit v lékárně, kde Vám lékárník požadovaný výrobek objedná. Vybraný sortiment zakoupíte v řetězcích Billa, Globus, Tesco, Carrefour,
Interspar, Hypernova, Delvita, dm, Droxi, Rossmann, Albert.
Společnost Hipp je největším světovým výrobcem bioorganických surovin.
Produkce bioorganického ovoce, zeleniny a masa se účastní více než tisíc farmářů v mnoha zemích. Produkce bioorganických plodin chrání 15 000 hektarů půdy a spodních vod před účinky více než dvou tisíc tun umělých hnojiv.
Spotřeba bioorganických potravin vzrůstá a my tak můžeme chránit stále větší plochu půdy a spodní vody před destruktivním vlivem chemických hnojiv a syntetických pesticidů.

Příbalový léták