Herbex Srdce a cévy - s rakytníkem—20x 3 g

Výborný bylinkový anticholesterolový čaj v 3g sáčku na 0,5 litru kvalitného čaje. Pomáhá uchovávat pružné cévní stěny, upravuje hladinu cholesterolu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8586004533161 | Zbozi: 18111120

Popis produktu

Výborný bylinkový anticholesterolový čaj v 3g sáčku na 0,5 litru kvalitného čaje. Pomáhá uchovávat pružné cévní stěny, upravuje hladinu cholesterolu.

Užití

Čaj ANTICHOLESTEROL pomáhá zabraňovat sklerotickým změnám v cévním systému.
Působí ve směru uchování pružnosti cévních stěn a zabraňuje usazování vápnitých a tukových látek. Upravuje obsah cholesterolu a tuků v krvi. Je zdrojem vitamínů a antioxidantů.

Dávkování

Sáček se po zalití vařící vodou nechá vyluhovat 10 minut.

Kontraindikace

Nejsou známé.

Vedlejší příznaky

Nejsou známé.

Fakta

Plody rakytníku jsou vnitřně používány jako prevence proti infekcím, zlepšují zrak, tlumí vývoj sklerotických změn v organizmu a zpomalují stárnutí. Měkké bobulovité plody uzavírají světle hnědá, kulovitá semena, bohatá olejem. Rozemletá semena nebo tento olej jsou vnitřně používány jako odkašlávací prostředek, při astmatu, onemocněních oběhového systému (angina pectoris), působí preventivně proti sklerotickým plátům v cévách, zpomaluje vývoj senility, snižuje úmrtnost na rakovinu a toxicitu při chemoterapii zhoubného bujení, stabilizuje imunitní systém.
Široce využíván je také účinek oleje na zažívací ústrojí: působí proti vývoji žaludečních vředů a refluxní esofagitidy, zlepšuje noční vidění. Rozemletá semena a olej jsou navíc zdrojem určitého množství vitaminů A, C, E, beta-karotenu, superoxiddizmutázy, minerálních látek, aminokyselin a mastných kyselin. Zevně jsou výtažky z plodů a zejména olej ze semen používány při kožních reakcích (po silném oslunění), velmi dobře hojí rány vzniklé po popálení, silném ozáření, proleženinách, při akne, různých vyrážkách, suché kůži, ekzémech a kožních vředech.
Dobře působí na normalizaci krevního tlaku, krevních tuků, preventivně chrání cévy (odstraňují volné radikály, které v organizmu vnikají při stresu, některých chorobách a zvýšené fyzické námaze) a zlepšují imunity.

Poznámka

Pití čaje po doušcích a vdechování jeho příjemné vůně zvyšuje účinky čaje.
Údaje o firmě
Wwww.herbex.sk

Příbalový léták