Herbex Měsíček lékařský—30 g sypaný

Vnitřně se měsíček lékařský užívá jako podpůrný prostředek při žaludečních obtížích a nechutenství. Zevně pak jako podpůrný prostředek při mírných zánět.onemocněních kůže, při drobných poraněních.

Cena vč. DPH
60 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8586004531051 | Zbozi: 18109587

Popis produktu

Vnitřně se měsíček lékařský užívá jako podpůrný prostředek při žaludečních obtížích a nechutenství. Zevně pak jako podpůrný prostředek při mírných zánět. onemocněních kůže, při drobných poraněních.

Účinné látky

Calendula officinalis

Užití

Zklidňuje nervovou soustavu, bolesti hlavy a podporuje chuť k jídlu. Má hojivý účinek.

Dávkování

1 kávová lžíce se zalije 0,2 | vící vody a nechá se 10 min. luhovat.

Fakta

Společnost Herbex Czechia s.r.o. se sídlem v Návojné (okr. Zlín) byla založena v roce 1995 s přesvědčením vyrábět kvalitní přírodní čaje a přispět tak k naplnění trhu s bylinnými čaji.
Dominantu v portfóliu tvoří především bylinné čaje porcované i sypané. Jsme také velmi důležitým dodavatelem zelených čajů, ovocných čajů, bylinných koupelí a instantních nápojů v prášku.

Poznámka

Výluh z měsíčku lékařského se používá při hojení kožních ran a urychluje epitalizaci při vředech. Má protizánětlivý a protimikrobiální účinek, proto se doporučuje při streptokokových a stafylokokových infekcích, hnisavých ranách a povrchových vředech.
Údaje o firmě
Wwww.herbex.cz

Příbalový léták