Heliocare Ultra D—30 tobolek

Kapsle pro perorální podání pro maximální podporu výživy bohaté na antioxidanty, zejména při pobytu na slunci. Vitamin D ve formě vitaminu D3 - stejném, který vzniká přirozenou syntézou v těle v důsledku ozáření UV.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3206852 | Zbozi: 18112601

Popis produktu

Kapsle pro perorální podání pro maximální podporu výživy bohaté na antioxidanty, zejména při pobytu na slunci. Vitamin D ve formě vitaminu D3 - stejném, který vzniká přirozenou syntézou v těle v důsledku ozáření UV.

Účinné látky

Fernblock© (Polypodium Leucotomos) 240 mg
Vitamín C 20 mg
Vitamin D 5ug

Užití

Doplněk stravy. Ochrana fototypů I a II proti UV záření. Vhodné podávat při fotodermatózách, post-procedurální péči, při fototerapiích (PUVA/ NB-UVB), keratózách, meslasma, patologických kožních projevech způsobené nedostatkem vitamínu D.

Dávkování

Doporučené dávkování je 1 kapsle denně (ráno), a to v průběhu celého roku. V případě plánované zvýšené expozice slunečnímu záření konzumujte 2 kapsle denně, vždy ráno a večer.

Prevence

Kapsle pro perorální podání pro maximální podporu výživy bohaté na antioxidanty, zejména při pobytu na slunci.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
Uchovávejte při teplotě 15 "C — 30 *C.

Poznámka

Kapsle pro perorální podání pro maximální podporu výživy bohaté na antioxidanty, zejména při pobytu na slunci. Obsahuje přírodní antioxidanty, které neutralizují volné radikály, které vznikají jako výsledek vnitřních metabolických procesů a vnějších vlivů.
Nadměrná expozice slunečnímu záření může způsobit předčasné stárnutí pleti.
Obsahuje Fernblock©, inovativní přírodní složku chránícící pokožku před poškozením způsobeným UVB/UVA zářením. Je silným antioxidantem, inhibuje tvorbu volných radikálů. Má imunoprotektivní funkce: ochraňuje Langerhanovy buňky a zachovává jejich funkčnost. Vitamin D ve formě vitaminu D3 - stejném, který vzniká přirozenou syntézou v těle v důsledku ozáření UV.
Energetický obsah (v 1 kapsli/ ve 100g): Kalorií (kcal) - 2,00/ 367,94; kJ - 8,60/ 1 563,62;
Nutriční ukazatele (v 1 kapsli/ ve 100g): Cukry - 0,418 g/ 76,06 g; Bílkoviny - 0,086 g/ 15,70 g; Tuky - 0,0071 g/ 1,30 g, z toho nasycené 0,005 g/ 0,90 g a z toho nenasycené 0,002 g/ 0,40 g.

Složení

Fernblock© (Polypodium Leucotomos) 480 mg, Vitamín C 20 mg, Vitamín E 3 mg;
Lykopen 1mg, Lutein 2 mg, Vitamin D 5yug, kukuřičný škrob (plnidlo), stearan hořečnatý.
Tvrdá kapsle: želatina, oxid titaničitý (E - 171) (Barvivo), oranžová žluť S/ oranžová žluť (E - 100) (Barvivo).
Údaje o firmě
Wwww.neomed.cz

Příbalový léták